Oldal frissítése

PASTA DEL CAPITANO Placca & Cairie 75 ml

690 Ft

PASTA DEL CAPITANO Placca & Cairie 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A hatékony PASTA DEL CAPITANO fogkrém az univerzális készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a rutinszerű szájhigiéniáról. A gyakori fogszuvasodástól szenvedő embereknek minden bizonnyal enyhülést hoz a magasabb aminfluorid-tartalom, amelynek kiváló hatása a baktériumok számának a csökkentése, ezáltal pedig a fogszuvasodás esélye is kisebb. A hozzáadott fluorid véd a fogszuvasodástól. A fogkrém mindennapos használatával egészséges lesz az ínyed és a fogaid. Szereti a vásárlók, mert szulfátmentes. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a príma PASTA DEL CAPITANO fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém PASTA DEL CAPITANO Placca & Cairie 75 ml ...

A hatékony PASTA DEL CAPITANO Placca & Cairie 75 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • Az univerzális PASTA DEL CAPITANO fogkrém tökéletesen alkalmas a szokásos napi szájápolásra
  • Speciális formulája védelmet nyújt a fogszuvasodás kialakulása ellen
  • Az összetevők között a fluorid is megtalálható
  • Teljesen szulfátmentes készítmény
  • A finom PASTA DEL CAPITANO fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Kalcium-karbonát, Cink-kókusz-szulfát, Cellulose Gum, Illat*, Nátrium-monofluorfoszfát, Sodium Saccharin, Tetrasodium-pirofoszfát, Eugenol, Limonene, Geraniol. *Contenente menta da agricoltura biologica

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal, Szulfátmentes
Kód:  ZUB2139
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140039010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05