Oldal frissítése

Parrot Zik 2,0 narancs

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Zik 2,0 narancs

A Parrot gyártó vezető művészekkel működik együtt a termékek kialakításakor, akik folyamatos visszajelzésekkel segítik a fejlesztéseket. Ezeknek az együttműködéseknek köszönhetően te is könnyedén zenei művésszé válhatsz. A Parrot Zik 2.0 vezeték nélküli fejhallgató kiküszöböli a környezeti zajokat és kiváló minőségű zenei élményt biztosít.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló hangzás a háttérzaj hatékony megszüntetésével
  • Lejátszási módok az akkumulátor élettartamának testreszabásához
  • Hosszú üzemidő a Flight használatakor
  • Fejhallgatók zenészekkel közösen kifejlesztve
  • Modern kialakítás, egyszerű üzemeltetés és fejlett technológia
  • Professzionális hangszínszabályozók a még jobb hallgatási élmény érdekében

 

Premium hangzás 3 üzemmódban


A Parrot Zik 2.0 vezeték nélküli fejhallgató a legjobb hangzást kínálja, a modern stílus és a tökéletes illeszkedés kombinációjával. A fejlesztés során a gyártó Philippe Starck tervezővel dolgozott együtt, aminek az eredményeként 17%-al lett könnyebb elődjeihez képest, miközben vastagabb párnázatot kapott, így minden eddiginél kényelmesebb a használata.

A fejhallgató egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen kompatibilisek az okostelefonokkal, táblagépekkel és számítógépekkel. A legtöbb audiokodeket támogatja (különösen az AAC formátumban), és kompatibilis iPhone, iPod és iPad készülékekkel is. Az eszközbe ágyazott NFC-nek köszönhetően könnyen párosítható mobileszközökkel, kedvenc zenéit pedig Bluetooth-on keresztül is lejátszhatja.

Az akkumulátor élettartama is kiváló, a választott üzemmódtól függően akár 18 órán keresztül is működik, így ideális választás például hosszú repülőjáratokon. A Parrot Zik 2.0 vezeték nélküli fejhallgató a következő a következő módokban üzemeltethető:

  • Flight - akár 18 órányi zenelejátszást kábelen keresztül
  • Eco - akár 7 órányi lejátszást kábellel Parrot Concert Hall módban
  • Normál - akár 6 órányi lejátszás Bluetooth-on keresztül Parrot Concert Hall módban

Az Equalizer Parrot Concert Hall egy új, gyors és intuitív módja a zene kiegyensúlyozásának. A koncertterem hatalmas digitális audió akusztikáját kombinálja a harmonikus és természetes zenehallgatás élményével, ugyanakkor csökkenti a fáradtságot a hosszú hallgatás során.

 

Figyelj, és beszélni anélkül, rohanás


A kivételes hangzás a fejhallgató egyik legfontosabb jellemzője. Ezért a Parrot Zik 2.0 32 bites digitális hangfeldolgozást tesz lehetővé, a jelfrekvencia teljes mértékben testre szabható 5 professzionális hangszínszabályzóval és a kifejezetten a Parrot Zik 2.0 alkalmazással. A legjobb zenei hangzásért pedig automatikusan kiválasztja a legjobb beállítást.

Az új zajcsökkentő technológia nagyon hatékony. Alkalmazkodik a környezetéhez, hogy élvezhesse a zene a legnagyobb zűrzavarban is. Kompromisszumok nélkül kiküszöböli az összes kellemetlen hatást, függetlenül attól, hogy a fejhallgatót az irodában vagy a tömegközlekedésben használja. Összesen 6 mikrofon elemezi a zajt, hogy minét hatékonyabban kizárhassa azt, és alkalmazkodni tudjon a környezetéhez.

Az utcai üzemmód törli a fejhallgató passzív szigetelő hatását, így újra érzékelheted a külső környezetet. Telefonhíváskor szintén leáll ez a mód, és teljes mértékben a hívásra koncentrálhatsz. A fejhallgató HD hanggal rendelkezik, amely javítja a hívások minőségét. A kettős mikrofon zajcsökkentő hatással rendelkezik, ami szintén tisztább hangokat eredményez. Ha beszéd közben újabb hívásod érkezik, akkor a hívószámot is kijelzi.

A Parrot Zik 2.0 fejhallgató, amely professzionális felhasználásra is ideális, egyszerűen működtethető. Gyorsan és egyszerűen vezérelhető az érintőpanelen. Elég csak megérinteni, és megállítod a zenét, ha halkítani szeretnék elég lefelé húzni, hangosításnál pedig felfelé. És hogyan kell váltani számokat? Csak mozgasd az ujjad az oldalán. Ugyanez igaz a hívásvezérlésre, ha pedig nem szeretnél egyetlen hívást sem fogadni, akkor a képernyőt a bal oldalon legalább 2 másodpercig megérintve senki nem fog zavarni.

Műszaki adatok:

audió:
beágyazott 192 kHz - 24-bites digitális audió konverter
teljesítmény DSP algoritmus

csatlakozás:
Bluetooth 3.0

Támogatott profilok:
AD2P, AVRCP, HFP, PBAP

méretek:
175 x 202 mm

Meghajtó mérete:
39,3 mm-es

Az USB / micro USB kábel hossza:
1 m

A mini-jack kábel hossza:
1,3 m

Akkumulátor:
Li-on 830 mAh

A teljes töltés:
2,5 óra

 

Paraméterek

Szín

Szín Narancssárga
Kód:  PR103b1h
Termékszám:  PF561025

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05