Oldal frissítése

Parrot Airborne Night SWAT

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Airborne Night SWAT

A Parrot Airborne egy kitűnően kidolgozott repülő játék, amelyben nem csak a gyermekek, de a felnőttek is örömüket lelik. Kialakításának köszönhetően kül- és beltéri repülésre is alkalmas. A kvadrokopter maximális repülési sebessége 18 km / h. A drón Apple iPhone, Apple iPad, vagy Google Android eszközzel irányítható, amelyhez Bluetooth-on keresztül tud kapcsolódni. Az irányító FreeFlight 3 alkalmazás ingyenesen letölthető AppStore-ról vagy a Google Play-ről.

A drón vertikálisan lefelé néző kamerája élő képet sugároz a vezérlő eszközre. Ez nem csak a leszállásban segít, hanem fényképezőgépként is funkcionál, a mellyel szép légi felvételeket készíthet környezetéről. A drón az elkészült képeket az 1 GB-os belső tárhelyre menti. Mindezek mellett a kvadrokopteren találhatóak szabályozható fényerejű LED diódák, melyek egyrészt megvilágítják a drón előtti akadályokat, másrészt fényjelzések küldésére is alkalmasak. 

3-tengelyes gyorsulásmérő és giroszkóp elemzi a kvadrokopter minden mozdulatát, és ha kell, a robotpilóta beavatkozik, és korrigálja a drón mozgását. A Parrot Airborne képes különböző trükköket végrehajtani, képes a 90 ° és 180 °-os forgásra, azonnali gyorsulásra és a gyors bal-jobb irányváltásokra, s mindezt néhány mozdulattal érheti el a vezérlőeszköz képernyőjén. A nagy teljesítményű propellereket poliamid keret védi, így nem kell aggódnia, hogy azok megsérülnek egy esetleges ütközés során.

Műszaki adatok:

Maximális sebesség:
18 km / h

Az akkumulátor élettartama:
9 perc 
Gyorstöltés 25 perc alatt (a 2,6A-s töltő nem része a csomagolásnak)

 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Mobillal

Akkumulátor

Töltési idő 24,51 perc

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón
Kód:  FTBA008a1
Termékszám:  PF723106AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05