Oldal frissítése

Parrot MINIKIT Neo 2 HD CZ fekete

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Parrot MINIKIT Neo 2 HD CZ fekete

Az elődjénél is jobb

A tökéletes társ minden autóba - ez a PARROT MINIKIT Neo 2 HD hands free. A népszerű modell utódja le fog nyűgözni javított hangminőségével, természetességével, tisztaságával és tiszta reprodukciójával. A hands free hangzása olyan minőségi, hogy megfelel a HD Voice követelményeinek. Ezen felül hangutasítással vezérelhető, tehát valóban kéz-mentes, azaz "Hands free". 

A lehető legkönnyebb használat

A PARROT MINIKIT Neo 2 HD automatikusan szinkronizálódik a mobilod kontaktjaival. Elegendő, ha bármikor ennyit mondasz: "MINIKIT", ezt követően pedig a tárcsázni kívánt nevet. Ennél egyszerűbb már nem lehet! Ezen felül a készülék két eszközzel teszi lehetővé a kapcsolatot egyidejűleg, amiben rengeteg lehetőség rejlik. A mobiltelefonok közti váltás rendkívül egyszerű - elegendő a csúszkát folyamatosan mozgatni, és minden kész is. 

Legfontosabb jellemzők

  • Élvezd a kristálytiszta HD hangminőséget
  • A HD Voice követelményeivel kompatibilis 
  • Kényelmes átvitel, 4.0 Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Hangutasításokkal vezérelhető
  • Több órányi beszélgetés
  • Akár két eszköz egyidejű csatlakoztatása (Multipoint)
  • Ingyenes, praktikus Android és iPhone alkalmazások 
  • A termék cseh nyelven készült

Elegáns design

A gyártó a felhasználók kényelmére is nagy hangsúlyt fektet, így a hands free funkciót automatikus start lehetőséggel és kényelmes hívásmegszakító rendszerrel szerelte fel, melynek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó belső terébe, és nem fog zavarni. A PARROT MINIKIT Neo 2 HD készüléket Li-ion akkumulátor működteti, melynek kapacitása 1000 mAh, így megbízható háttér áll rendelkezésre akár 10 órányi beszélgetésre. Az akkumulátor microUSB kábel segítségével tölthető. 

Tökéletes hangzás

A PARROT MINIKIT Neo 2 HD készüléket nem csak telefonálás közben használhatod hangátvitelre, hanem gyakorlatilag bármilyen mobilodban tárolt szöveget és zenét lejátszhatsz vele. 3W hangszóró erős és kiváló minőségű hangátvitelről gondoskodik.. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Autóba

Méret & súly

Tömeg 67 g

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Szín Fekete
Maximum hívás hossz 10 óra
Tömeg 67 g

Funkciók

Funkciók Multiuse
Kód:  JQ455a4f1
Termékszám:  PF420133AA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05