Oldal frissítése

Parrot MINIKIT Neo 2 GB HD piros

4,3 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Parrot MINIKIT Neo 2 GB HD piros

Minden autós tökéletes társa - ez a PARROT MINIKIT Neo 2 HD kihangosító. A népszerű modell utódja, különösen a továbbfejlesztett hangzás nyűgözi le a természetességével, tisztaságával és tiszta hangvisszaadási képességével. A kihangosító annyira jó hangzást biztosít, hogy megfelel a HD minőségű hangsugárzás szabvány előírásainak. Ezen felül hangutasítással is felhívhatja a figyelmet, hangvezérlést is eszközölhet, így tényleg "Hands free", azaz kéz nélkül végezhető, valóban nem igényel semmilyen beavatkozást.

A legfontosabb előnyök:

  • Élvezze a kristálytiszta HD audiot
  • Kompatibilis a szabványos HD hanggal
  • Kényelmes továbbítás Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül
  • Hangvezérlés felhasználási lehetőség
  • Több órányi beszélgetés
  • Egyidejűleg csak két eszközzel (többpontos) lehet párhuzamos kapcsolat
  • Ingyenes gyakorlati alkalmazások Androidra és iPhone-ra

A PARROT MINIKIT Neo 2 HD kihangosító automatikus szinkronizálással is egyeztet az Ön telefonkönyvvével. Csak mindig mondja azt: "MINIKIT", majd adja hozzá a nevét annak, akit fel szeretne hívni. Nem is lehetne egyszerűbb! Ezenkívül a készülék azonnal két eszközzel egyszerre teszi lehetővé a kapcsolatot, amely sok más lehetőséget nyit meg. A telefonok közötti váltás is egyszerű - csak egyetlen kis mozdulattal, a csúszka eltolásával már készen is van.

Azon kívül, hogy a PARROT MINIKIT Neo 2 kezeli a hangátvitelt telefonálás közben még HD minőségben is le tud játszani bármilyen zenét vagy a telefonjában tárolt hangot. A 3W hangszóró meglepően erős és kiváló minőségű hangzással rendelkezik.

A gyártó gondolt a felhasználóbarát kezelésre, ezért automatikus, érintés nélküli indítással szerelte fel a kihangosítót és egy kényelmes felfüggesztési rendszerrel is, amely segítségével a készülék tökéletesen beilleszkedik az autója belsejébe és interferencia zavar sincs. A PARROT MINIKIT Neo 2 HD tápellátásáról egy 1000 mAh kapacitással rendelkező Li-ion akkumulátor gondoskodik. Ez megbízható alapot biztosít akár 10 órányi beszélgetéshez. Az akkumulátor microUSB kábel segítségével is tölthető.

Kód:  JQ455a4g
Termékszám:  PF420233
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20