Oldal frissítése

Parrot Mambo

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Mambo

A Parrot Mambo minidrón tele van izgalmas meglepetésekkel. Kis mérete ellenére ez a vicces és vidám drón órákon át képes lebilincselő szórakoztatást nyújtani. A Parrot Mambo minidrón képes más drónokkal versenyezni, akrobatikus mutatványokat végezni, vagy csak az öröm kedvéért repülni. A drón masszív szerkezetű, könnyű kezelni és remek repülési tulajdonságokkal rendelkezik – ezek miatt fogja azonnal megkedvelni ezt a kis eszközt.

Legfőbb jellemzők

  • Egyszerű okostelefonos vezérlés
  • Tüzelési képesség
  • Legfeljebb 4 g tömegű tárgyak szállítására alkalmas
  • Stabilizációs szenzorok
  • Robotpilóta – a biztonságos repülésért
  • Kiegészítők nélkül 9 perces üzemelési idő (kiegészítőkkel 7 perc)
  • Akár 30 km / h sebesség

Lőjön le vagy szállítson tárgyakat

A Parrot Mambo-t ágyúval (Cannon) is felszerelték, amely lehetővé teszi, hogy a drónból golyókat lőhessünk ki. Több drónnal és pilótával akár légi csatákat és ügyességi játékokat is rendezhetünk, például céllövést. A drónhoz járó golyók teljesen ártalmatlanok, így biztosan lehetünk benne, hogy a drón által kínált szórakozás teljesen biztonságos.

Ha belefáradt az akciódús lövöldözésbe, rögtön légipostássá is válhat. A Parrot Mambo minidrón ágyúját kicserélhetjük a Grabber-re, amely egy fogóval ellátott kar, és amely segítségével akár 4 gramm tömegű tárgyat is szállíthatunk. Például barátok egymásnak szánt titkos üzeneteit továbbíthatjuk titokban a Parrot Mambo minidrónnal.

Robotpilóta vezérlés

Fejlett vezérlőjével és nagy teljesítményű szenzorjaival a Parrot Mambo irányítása pofonegyszerű. A vezérléséhez nincs szükség semmilyen tudásra, mert teljes egészében hagyatkozhat a robotpilótára, hogy mind a két keze szabad maradhasson. Mindez a beépített robotpilótának köszönhető, amely szükség esetén átveszi az irányítást. A robotpilóta remek lehetőség kezdő vagy gyakorló pilótáknak, mivel minden veszélyes helyzet, lehetséges ütközés vagy törés könnyedén elkerülhető a segítségével. A drónt továbbá vészleállító rendszerrel is felszerelték, mely baleset esetén azonnal leállítja a motort.

A drón vezérlését a FreeFlight Mini mobil applikáción keresztül végezhetjük – iOS és Android rendszerre is elérhető, Bluetooth-on keresztül pedig akár 20 méteres hatósugáron belül is működik. Az applikáció számtalan előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület, az egyszerű kezdés és bejelentkezés, és a csatlakoztatott eszközök azonnali felismerése. Ezen túl a drón akkumulátorának töltöttségi szintjét és a hátralévő repülési időt is jelzi.
A csomag tartalma:

  • 1 x Parrot Mambo
  • 1 × Cannon (ágyú)
  • 1 × Grabber (fogókar)
  • 1 x USB kábel
  • 50 × golyó
  • 1 x kézikönyv
 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Mobillal

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db
Töltési idő 30 perc

Tömeg

Tömeg 63 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  FTBA008r
Termékszám:  PF727021AA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10