Oldal frissítése

Parrot Bebop Yellow

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Bebop Yellow

Légy a felturbózott, négy propelleres Parrot Bebop repülő gép pilótája, és készíts egyedülálló felvételeket a különleges madártávlatból. A berendezés számos kulcsfontosságú technológiával és funkcióval rendelkezik, amelyek nagyon keresett társsá teszik ezt a drónt. Mindegy, hogy tapasztalt pilóta vagy-e, vagy csak most kezdted el. Elégítsd ki az igényes elvárásaidat, és emeld magasabb szintre a repülést, a fényképezést és a filmezést.

Repülés nagy "R"-el

A drón fő szakterülete kétségkívül a hihetetlenül stabil repülés. Erről több beépített érzékelő gondoskodik, amelyek végső adatait maga a processzor dolgozza fel és értékeli ki. Az eredmény maximális stabilitás és kiváló irányíthatóság, még kedvezőtlen időjárási körülmények között is.

Mindent a nagyon felhasználóbarát Freeflight 3 alkalmazással irányíthatsz, amely első kézből nyújt lélegzetelállító, 180 fokos látószögű kilátást a tulajdonosának, és amellyel pofonegyszerű a gép vezérlése.

Lélegzetelállító eredmények azonnal az interneten

Örökítsd meg magadat és barátaidat a legjobb minőségű, 14 megapixeles kialakításban, vagy készíts Full HD felbontású panoráma videófelvételeket bármilyen szögből. A digitális képstabilizátornak köszönhetően minden felvétel teljesen tiszta és a hagyományos kameráktól eltérően mentes a horizont nem kívánt görbületétől.

Oszd meg felejthetetlen élményeidet a barátaiddal a ParrotCloud alkalmazás segítségével, és oszd meg az összes adatodat a Youtube-on, a Facebook-on vagy a Parrot Academy-n, ahol több, mint 200 000 regisztrált pilóta található.

Első a biztonság

Az egész rendszert úgy tervezték, hogy a repülés a lehető legbiztonságosabb legyen. Egyszerűen és felesleges aggodalom nélkül felemelheted ezt az amerikai apróságot a földről. Nem elég, hogy erős, ütéseknek jól ellenálló anyagból készült, de főleg, az automatikusan leálló propellereknek köszönhetően ütközéskor senki testi épségét sem veszélyezteti. Ráadásul ellátták a Return Home funkcióval is, amely a GPS-el együtt maga visszavezeti a repülő gépet a kiindulási ponthoz. Az azonnali leszállást lehetővé tevő Válság mód is természetes eleme.

  • Stabil repülés
  • Könnyű vezérlés Smartphone-os vagy tabletes alkalmazással
  • 180 fokos látószög
  • 14 megapixeles fényképezőgép
  • Full HD kamera
  • képstabilizátor
  • ParrotCloud
  • A propellerek automatikus leállása
  • Válság üzemmód
  • Return Home funkció

További információk:

  • A szerkezet vázán két WiFi antenna található, amelyek lehetővé teszik 2,4 és 5 GHz (802.11) frekvenciájú jel sugárzását
  • Beépített érzékelők: giroszkóp, magnetométer, 3 tengelyes gyorsulásmérő, egy 8 m hatótávolságú ultrahangos érzékelő, 1 nyomásérzékelő, függőleges sebességfigyelő kamera
  • Úgy tervezték, hogy bárki, segítség nélkül is mindent szét- és össze tudjon szerelni (levehető alkatrészek az egyszerű szállításért)
  • Maximális sebesség: 11,11 m/s
  • Belső memória: 8 GB

Kompatibilitás:
iOS-os és Androidos okostelefonok/tabletek

Kamera:
"Halszem" optika
Videó stabilizáció
Videó - 1920 x 1080 p (30 fps)
Fényképek - 4096 x 3072 p
Fényképformátum - JPEG, RAW, DNG

Hatótávolság:
250 m-ig

Akkumulátor:
1200 mAh-s lítium-polimer
22 perc repülés

Processzor:
Parrot P7 kétmagos Cortex 9 CPU
Linux operációs rendszer

Méretek:
Oldalfalak nélkül 28 x 32 x 3,6 cm
Oldalfalakkal 33 x 38 x 3,6 cm

Tömeg:
Akkumulátorral oldalfalak nélkül 390 g
Akkumulátorral és oldalfalakkal 410 g

A csomag tartalma:
1x Parrot Bebop drón
2x akkumulátor
1x akkumulátortöltő
1x microUSB kábel
2x oldalfalak a biztonságos repülésért (beltéri használathoz)
4x pótpropeller
1x a készlet propellerek felszereléséhez
1x útmutató

Szín:
Borostyán sárga

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Mobillal

Akkumulátor

A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 2 db

Tömeg

Tömeg 410 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  FTBA008f
Termékszám:  PF722002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20