Oldal frissítése

Parrot Bebop Skycontroller Blue

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Bebop Skycontroller Blue

Neked is volt már lehetőséged a levegőből fotózni és videózni egy Parrot Bebop drón segítségével? A Skycontroller távirányítóval a repülés művészetét sokkal magasabb fokon művelheted. A drón vezérlése teljesen új dimenziót kap, és játszi könnyedséggel elsajátítható.
Egyszerűen csatlakoztasd a tableted a távirányítóhoz, szinkronizáld a Beboppal Wi-Fi segítségével a rendkívül felhasználóbarát Freeflight 3 alkalmazásban, és tapasztald meg a földönkívüli teljesítményt 180 fokos látómezővel. A Skycontrollerrel akár két kilométeres távolságra is elmerészkedhetsz. Nem kell attól félned, hogy a drone nekimegy valaminek, mert minden mozdulatát látod tableted kijelzőjén. Figyeld a magasságot, a sebességet, az akadályokat, és még sok mást az út során.

Intuitív működés és hosszú akkumulátor-élettartam

A minőségi, ergonomikus kialakítású távirányító tökéletesen illeszkedik a kezedbe, így neked csak a repülésre kell koncentrálni. A Skycontroller két ultra-érzékeny joystickkal van felszerelve. Vezéreld a 180°-ban elforduló kamerát, és irányítsd a repülést egyszerűen és ösztönösen. Sok gomb került rá, valamint informatív LED-ek, hogy folyamatosan tájékoztassanak a távirányító és a drón akkumulátorának állapotáról, és a Wi-Fi jel erősségéről. A Skycontroller-en USB és HDMI portot is találsz, ha úgy döntenél, hogy egyes szám első személyben szeretnéd nyomon követni az eseményeket egy augmented reality szemüveggel a First Person View funkció használatával. 
A hosszú, akár 150 percig tartó akkumulátor-üzemidő a 60 és 90 perc közötti gyors feltöltés kétségtelenül a Parrot Skycontroller következő előnye.
Ezenkívül ez a távirányító rendelkezik a Return Home funkcióval, amely GPS segítségével az utolsó felszállási pontra vezeti vissza a drónt.

Szakadj ki a körülötted lévő valóságból

A Parrot Bebop Skykontrollerhez egy összehajtogatható napellenzőt is mellékeltek, amely láthatóvá teszi a tablet kijelzőjét erős napsütésben is. Hordozható, bárhová magaddal viheted. A csomag tartalmaz egy minőségi nyakpántot is, amely biztosítja a Skycontroller megfelelő egyensúlyát, így lehetővé teszi, hogy nagyobb figyelmet szentelj a kísérletezésnek. Ez szó szerint elválaszt a környező valóságtól. Ezenkívül könnyen hozzáférhetővé teszi a tabletet a fedél eltávolítása nélkül.

Műszaki adatok:

  • Beépített GPS antenna
  • Működési idő: 150 perc
  • Töltési idő: 60-90 perc
  • Méretek: 370x230x190 mm
  • Tömeg: 1550 g
Kód:  FTBA009f
Termékszám:  PF725011

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15