Oldal frissítése

Parrot Bebop Red

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Bebop Red

Készítsen lélegzetelállító felvételeket madártávlatból a Parrot Bebop quadcopter pilótájaként. A készülék számos kulcsfontosságú technológiával és funkcióval rendelkezik, amelyek e drónt igen keresett repülőtárssá teszik. Legyen akár teljesen kezdő vagy már tapasztalt pilóta. Tegyen eleget igényeinek és emelje a repülést, fényképezést és filmezést egy teljesen új szintre.

Repülés nagy "R"-rel

Az eszköz leginkább a szinte már hihetetlen stabil repüléssel emelkedik ki. Erről a beépített szenzorok gondoskodnak. Az általuk szolgáltatott adatok feldolgozását és kiértékelését processzor végzi el. Mindez maximális stabilitásban és kezelhetőségben nyilvánul meg, a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények esetén is.

Mindez az abszolút felhasználóbarát Freeflight 3 alkalmazás segítségével vezérelhető, amely a tulajdonos számára lélegzetelállító, 180 fokos látómezejű "first-person" nézettel szolgál. Ezen eszközökkel a kézben a készülék irányítása valóban gyerekjáték lesz.

Lélegzetelállító alkotások azonnal megosztva

Készítsen felvételeket Magáról és barátairól a legkiválóbb 14 Mpx-es részletességgel vagy akár bármilyen szögből, FullHD felbontású panoráma felvételeket. A digitális képstabilizátor gondoskodik a borotvaéles felvételekről és a hagyományos kamerákkal szemben minderre a horizont nemkívánatos görbülete nélkül tehet szert.

Ossza meg felejthetetlen élményeit barátaival a ParrotCloud alkalmazás segítésével és tegye közzé alkotásait YouTube-on, Facebookon vagy Parrot Academy-n, ahol több mint 200 000 regisztrált felhasználó található. 

A biztonság mindenekelőtt

A rendszer tervezésénél ügyeltek a lehető legbiztonságosabb repülés bebiztosítására. Mindössze emelje a fellegekbe ezen amerikai apróságot további felesleges fáradalmak nélkül. Az eszköz nem csupán bármilyen ütközésnek ellenálló, robusztus anyagból készült, de azok bekövetkeztekor a sérülések teljesen megelőzhetők az automatikus propeller leállításnak köszönhetően. A drón ráadásul "Return Home" funkcióval is büszkélkedik, amely a GPS-el együttműködve visszavezeti a készüléket az indulási ponthoz. Természetesen az azonnali leszállás céljából adott a krízis üzemmód is.

  • Stabil repülés
  • Egyszerű kezelhetőség a tabletre illetve okostelefonra tervezett alkalmazás segítségével
  • 180 fokos látómező
  • 14 Mpx fényképezőgép
  • FullHD kamera
  • Képstabilizátor
  • ParrotCloud
  • Automatikus propeller leállítás
  • Krízis üzemmód
  • "Return home" funkció

További információk:

  • A készüléken 2 WiFi antenna került elhelyezésre, amelyek lehetővé teszik a jelközvetítést a 2.4 és 5 GHz-es (802.11) frekvenciákon
  • Beépített érzékelők: giroszkóp, mágnestérmérő, 3 tengelyes gyorsulásmérő, 1 darab 8 méteres hatótávolságú ultrahangos érzékelő, 1 nyomásérzékelő, függőleges sebességmérő kamera
  • Mindez úgy tervezve, hogy ezeket bárki, akár egyedül is le-/felszerelhesse (leszerelhető alkatrészek a könnyű szállítás érdekében)
  • Maximális sebesség: 11.11 m/s
  • Belső tárhely: 8 GB

Kompatibilitás:
iOS, Android okostelefonok/tabletek

Fényképezőgép:
"Fish-eye" lencse (Halszemoptika) 
Videó stabilizálás
Videó - 1920 x 1080p (30fps)
Fotók - 4096 x 3072 px
Képformátumok: JPEG, RAW, DNG

Akkumulátor:
1200 mAh kapacitású lítium-polimer akku
22 perc repülési időtartam

Processzor:
Kétmagos Parrot P7 CPU Cortex 9
Linux operációs rendszer

Méretek:
28 x 32 x 3.6 cm oldalrész nélkül
33 x 38 x 3.6 cm oldalrésszel

Tömeg:
Akkumulátorral, oldalrész nélkül: 390 g
Akkumulátorral, rögzített oldalrésszel: 410 g

A csomag tartalma:
1 x Parrot Bebop drón
2 x Akkumulátor
1 x Töltő
1 x MicroUSB kábel
2 x Oldalrész a biztonságos repülésért (beltéri repülés)
4 x Kiegészítő propeller
1 x Felszerelés a propeller rögzítéséhez
1 x Útmutató

Szín:
Piros

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Mobillal

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 2 db

Tömeg

Tömeg 410 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  FTBA008d
Termékszám:  PF722000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15