Oldal frissítése

Parrot Bebop 2 Skycontroller Red

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Bebop 2 Skycontroller Red

A Bebop 2 ötvözi az aerodinamikát, a kiforrot stílust és a masszív felépítést ebben az ultrakönnyű és kompakt dróban. Ez az egyik olyan első drón, amely mindössze 500 grammal és 25 perc repülési idővel büszkélkedhet. Az erős, hátsó LED-es fény jobb láthatóságot ad, továbbá a nagy teljesítményű, 2,700 mAh-es akkumulátornak és a rugalmas propellernek köszönhetően tökéletes társa lesz a szabadban töltött hosszú órákon át. A Bebop 2 drón nemcsak kinti, hanem beltéri használatra is alkalmas.

Fontosabb jellemzők

  • 4 db propeller
  • Alkalmas beltéri és kültéri repülésre
  • WiFi irányítás
  • Nagy belső memória
  • Kompatibilis operációs rendszerek: iOS és az Android

Bátor társ minden időjárásban

Szinte minden időjárási kürülmény között képes repülni.
Rövid videókat és fotókat készíthet vele, mint egy valódi profi. Ebből a célból speciális lencsével szerelték fel, hogy tiszta képeket készíthessen még rossz időjárás esetén is.  A fényképezőgép semleges szögét úgy állították be, hogy elsősorban a témára, fókuszáljon, és kevesebb felvételt készítsen az égboltról. Egyszerű, intuitív vezérlés jellemzi, amelyet egy táblagéppel vagy okostelefonnal kezelhet. Igen, még mindig a Bepop 2 drónról beszélünk. Még mindig habozik, hogy megvegye?

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Mobillal

Kamera

Max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080)

Akkumulátor

A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db

Tömeg

Tömeg 500 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  FTBA008fe
Termékszám:  PF726100AA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20