Oldal frissítése

Parrot AR.Drone 2 Fő váz és elülső kamera

Parrot AR.Drone 2 Fő váz és elülső kamera

Elülső kamerával rendelkező pótváz Parrot AR.Drone 2.0-hoz. Az elülső kamera továbbítja a képeket és videókat a mobiltelefonjára, melyek ezután könnyedén megoszhatóak, a váz felső részén pedig az újratölhető akkumulátor tárolására való rekesz helyezkedik el. Ezeknek a pótalkatrészeknek köszönhetően nem kell kidobnia törött Parrott quadrocopterjét. Csak cserélje ki a sérült alkatrészeket és élvezze a több órányi repülést. Ezek a pótalkatrészek - akárcsak a drón többi része - könnyű és tartós anyagból készültek.
A gyártó azt ajánlja, hogy az alkatrészek cseréjét bízza szakemberre.
Kompatibilis:
Parrot AR.Drone 2.0


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK, 2009. június 18-i irányelvének, a törvényi előírásokkal és a cseh jogszabályokkal összhangban. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Kód:  PR102o2
Termékszám:  PF070035 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05