Oldal frissítése

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS

2,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand + GPS

IMegint egy újdonság! A Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand GPS-el felszerelt quadcopter egy továbbfejlesztett modell, ami rendkívül népszerű játék a repülő játékokat kedvelő gyerekek és a felnőttek körében is. A készülék egyaránt alkalmas kezdőknek és haladóknak. A quadkopter könnyen szabályozható az önműködő 3 tengelyes giroszkópnak köszönhetően, amely hihetetlen stabilitást biztosít. Egy ilyen remek modellel akár repülési rekordot is dönthet!

Kilátás a pilótafülkéből

 

A beépített 92 °-os széles látószögű kamera lencséjével rögzített képeket megoszthatja közvetlenül az okostelefonjával vagy tabletével, ahonnan könnyen feltöltheti pl. a YouTube felületére vagy megoszthatja azt barátaival. Emellett a képeket elmentheti közvetlenül egy USB flash meghajtóra is. A videókat H264 formátumban, míg a képeket JPEG fájlformátumban tárolja a modell. A repülőt okostelefonjával vezérelheti.

Számod repülési módozat

 

Amellett, hogy a jól ismert funkciókkal rendelkezik a modell, mint a 720p HD videó rögzítése és streamelése közvetlenül a csatlakoztatott eszközre, a WiFi kapcsolaton keresztüli vezérlés akár 50 m-es hatótávolságig, vagy a robotpilóta üzemmód (amely lehetővé teszi a fel -és leszállást még a kevésbé tapasztalt pilóták számára is), a modell a nagy repülő gépekre jellemző jól ismert funkcióval is bír - az úgynevezett "Fligth Recorder"-rel, elterjedtebb nevén "fekete doboz". Ez a kiterjesztés lehetővé teszi hogy ellenőrizze, merre jár a drón, továbbá azt is, hogy a készülék visszatérjen a felszállási helyére, illetve rögzíti a GPS-koordinátákat, minden részletet és videót is akár két óra repülési időn keresztül, amelyet megjelenít az AR.Drone Akadémia repülési térképén 3D--ben.

Robusztus kialakítás

 

Természetesen a quadkopter robusztus kialakítással rendelkezik köszönhetően a szénerősítésű keresztszálas szerkezetnek, kiváló minőségű műanyag alkatrészeknek és a 30%-os tartalmú nylon szálaknak. Az ütődések csökkentésére hab szigetelés védi a belső alkatrészeket, különösen az EPP védőburkolatot. A rendelkezésre álló pótalkatrészeknek hála nagy előnye, hogy a modell teljes mérétkben javítható. 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Mobillal
Repülési funkciók GPS

Kamera

Kamera funkciói Képstabilizátor

Akkumulátor

A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  PR101m
Termékszám:  PF721880BI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10