Oldal frissítése

Parrot Airborne Night MacLane drón

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Parrot Airborne Night MacLane drón

A luxus kivitelezésű, négy rotoros Parrot Airborne drón külső és belső repülésre is alkalmas, nagyszerű élmény gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A kvadrokopter maximális sebessége 18 km/h, könnyedén irányítható Apple iPod, Apple iPhone, Apple iPad vagy Google Androidos telefonok segítségével, melyekkel Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál. A repülés megkezdéséhez mindössze a FreeFlight 3 elnevezésű alkalmazás ingyenes letöltésére van szükség az AppStore vagy a Google Play segítségével.

A készülék képernyőjén láthatóvá válik a függőlegesen lefelé néző beépített kamera által rögzített kép. A landolás közbeni navigációhoz ugyancsak igénybe veheti a magasból készített fényképeket, melyek az 1 GB-os memóriába kerülnek tárolásra. A Parrot Airborne Night mindemellett egy pár nagy fényerejű LED lámpával is fel van szerelve, melyek segítségével elkerülheti a szembekerülő akadályokat, sőt még Morse-jeleket is küldhet. A fényerő intenzitása szabályozható.

 

A 3-tengelyes gyorsulásmérő és giroszkóp minden mozdulatot elemez, kibillenés esetén a robotpilóta azonnal egyensúlyba hozza a modellt. Az agilis Parrot Airborne-nal nagyszerű trükköket kivitelezhet, 90° vagy 180°-os fordulatot, azonnali, gyors irányváltásokat tehet balra és jobbra, mindössze csúsztassa az ujját a megfelelő irányba a képernyőn. A nagy teljesítményű propellereket megóvja a poliamid test, így nem kell aggódnia, hogy azok megsérülnek az esetleges becsapódáskor.

Műszaki adatok:

Maximális sebesség:
18 km/h

Az akkumulátor élettartama:
9 perc szünet nélkül
Gyors töltés, 25 perc alatt (a 2,6A töltő nem tartozék)

 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Mobillal

Akkumulátor

Töltési idő 24,51 perc

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón
Kód:  FTBA008a2
Termékszám:  PF723107AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20