Oldal frissítése

PARODONTAX extra friss 75 ml

4,8 124 értékelés
1 890 Ft

PARODONTAX extra friss 75 ml

A Parodontax Extra Fresh 75 ml Parodontax Extra friss fogkrém speciálisan ínyvérzésre van kialakítva, amely az ínygyulladás egyik első jele. Kezeletlen ínygyulladás esetén fogvesztés léphet fel. A Parodontax fogkrém egy speciális malkron-technológia , amely nagy mennyiségű rendkívül finom nátriumot használ a gumi vérzésének megakadályozására, és hatékonyabban eltávolítja a lepedéket a hagyományos fogkrémhez képest. Összetétele ásványi sókkal, növényi kivonatokkal és fluoriddal gazdagodik, ami segít a fogak védelmében a fogszuvasodás kialakulásában.

A PARODONTAX Extra Fresh fogkrém legfontosabb jellemzői

  • Parodontax fogkrém a gumi vérzéshez
  • Speciális malkron technológiával rendelkezik
  • Hatékonyan eltávolítja a botot
  • Ásványi sókkal, növényi kivonatokkal és fluoriddal van gazdagítva
  • Eltávolítja a baktériumokat, amelyek a gumivonal mentén szaporodnak
  • Erősíti a fogait, és frissíti a lélegzetét
  • A PARODONTAX Extra Fresh 12 éves gyermekek számára alkalmas

Tiszta és friss száj, PARODONTAX Extra Fresh paszta

PARODONTAX Extra Fresh a fogkrém tökéletesen tiszta és friss szájérzetet hagy. A tésztát kellemes és nagyon frissítő ízének köszönheti. Ha a fogát a fogmosás közben vérzel, akkor a Parodontax Extra Fresh fogkrém a megfelelő választás. A PARODONTAX Extra Fresh paszta az elit baktériumokat, amelyek szaporodnak az ínyvonal mentén, hogy az ínyek szilárdan rögzüljenek a fogakhoz. Védje fogait és tartsa az ínyét egészségesnek, így a mosoly még mindig ragyogó.

Összetétel:
Nátrium-hidrogén-karbonát, Aqua, Glicerin, Alkohol, Cocamidopropyl betain, Mentha arvensis olaj, Mentha piperita olaj, Xanthan gumi, Erchinacea purpurea virág / levél / szárlé, Krameria triandra Kivonat Aroma Nátrium-fluorid Chachomilla recutita kivonat Salvia officinalis olaj, Commodhora Myrrha kivonat, nátrium szacharin, Limonene, Linalool, CI 77491, 0,31 tömeg% nátrium-fluoridot tartalmaz (1400 ppm F)

Használat:
Tisztítsa meg a fogait naponta kétszer, de legfeljebb háromszor, és próbálja meg köpni (minél kevesebbet lenyelni). Ha irritáció lép fel, hagyja abba a termék használatát. 12 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Tartsa távol gyermekektől.

Hangerő:
75 ml

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Zománcvédelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB527
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5054563950154
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15