Oldal frissítése

PARKLIFE Asztal 80x130 cm fekete/barna

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PARKLIFE Asztal 80x130 cm fekete/barna


Ha olyan bútort keresel, amelyre a kertben ráteheted a harapnivalókat, könyvedet, vagy bármi egyebedet, akkor a PARKLIFE összecsukható kerti asztal tökéletes megoldás lesz számodra. Barna-fekete elegáns stílusával, precíz kidolgozásával azonnal magával ragad. Asztallapja minősített olajozott akácfából készül, míg a lábazat horganyzott fémből, porszórt festékbevonattal. A praktikus PARKLIFE asztal mellé le tudsz ülni barátaiddal a kertben, az erkélyen vagy a teraszon. Ha nem használod, akkor pedig helyet takaríthatsz meg, hiszen az  asztal összecsukható.

A PARKLIFE összecsukható asztal legfontosabb jellemzői

  • Összecsukható asztal barna-fekete kivitelben
  • FSC tanúsított akácfából készült
  • Ideális kertbe, teraszra vagy erkélyre

Könnyű karbantartás

A rendszeres tisztítás hosszú ideig tökéletes állapotban tartja az asztalt. A szappanos víz gyorsan és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket, az impregnálást pedig megőrzi a fa megjelenését és szerkezetét. Ha hosszú ideig nem használod az asztalt, javasoljuk, hogy száraz és hűvös helyen tárold.

Mérete:
130 x 80 x 75 cm

Tömege:
22,5 kg


Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Barna
Anyag Fa, Fém
Alak Téglalap
Napernyő tartó Nem

Méret

Hossz 130 cm
Szélesség 80 cm
Magasság 75 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Összecsukható
Kód:  BUTL0027
Termékszám:  10196300

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05