Oldal frissítése

Papír hercegnő

E-könyv, Cseh
4,7 11 értékelés

Papír hercegnő

A sztriptíz kluboktól és a teherautó-megállótól a zárakig és a déli partvidéki előkészítő iskolákig az egyik lány megpróbálja hűséges maradni önmagában


Ezek a Royals elpusztít téged ...
Elper Harper elsősorban a túlélést próbálja megélni. Repülő anyjával együtt egész életében a városból a városba költözött, a túlélésért küzdve és azt hitte, hogy egy nap szerencsés lesz. Anyja halála után Ella egyedül maradt ...

A Callum Royal megjelenéséig. Kihúzta Ellát a szegénységből, és elvitte a kastélyába öt fia után, akik utálják. A királyi testvérek vonzóbbok, mint a másik, de senki sem vonzza őt, mint Reed Royal, aki elhatározta, hogy visszaküldi a nyomornegyedekből, ahonnan jött.
Reed nem akarja. Bevallja, hogy Ella nem tartozik a királyi házak közé.
Talán igaza van.
Vagyon és luxus. Érdeklődések és hazugságok. Ella még soha nem tudott ilyen ilyesmit, és ha túléli a királyi palotát, meg kell tanulnia, hogyan lehet egy közülük - és magával kell maradnia.  


"E generáció nagyon veszélyes ismerősei."
 - Jennifer L. Armentrout, # 1 New York Times
"A rosszindulatúan okos írásnak, az ízlésesen provokatív karaktereknek és a megnyugtató következtetésnek köszönhetően lehetetlen volt elhalasztani a Papírhercegnőt. Természetesen az egyik legfontosabb olvasás ebben az évben! "
- A romantikus Rockstars
"Intenzív, tolakodó és meleg - nem hagyhatom abba a gondolkodást a Papírhercegnőről! Érdekes szexi karakter vonzza be, és nem engedi. El kell olvasnod ezt! "
- Emma Chase, New York Times


Paraméterek

Alapvető

Autor Erin Watt
Oldalak száma 336 oldal
Kiadás éve 2017
Série Royálék
Díl série 1
Kiadó Baronet
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi)
Védelem típusa Social DRM
Kód:  EK21643
Termékszám:  978-80-269-0611-7

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05