Oldal frissítése

PanzerGlass Edge-to-Edge a Huawei P10 Lite világos

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PanzerGlass Edge-to-Edge a Huawei P10 Lite világos

A PanzerGlass védőüveg, mely a Huawei P10 Lite számára készült, megvédi a telefonod kijelzőjét a törések és karcolódások ellen. Meghagyja a képernyő érintésre való érzékenységét. Felvitele egyszerű, nem hagy légbuborékokat, az oleofób réteg biztosítja, hogy az ujjlenyomatok nem maradnak meg rajta. Az üveg átlátszó. A 0,4 mm-es vastagságának köszönhetően nem zavar bele a telefonod megjelenésébe. 

Főbb jellemzők

  • Megvédi a Huawei P10 Lite mobiltelefonokat az ütődésektől és a karcolódásoktól
  • A PanzerGlass felvitele egyszerű, nem hagy légbuborékokat
  • Nem zavar bele a használatba
  • Átlátszó üveg

9H-s erősségű védelem

A PanzerGlass védőüveg 9H-s erősségű kémiailag megerősített üvegből készült. Megőrzi a képtisztaságot, azonban megóvja a kijelzőt az ütődés, karcolódás okozta károktól. Magas helyekről való zuhanás kárt tehet ugyan az üvegben, de nem törik össze. 

Könnyen alkalmazható, és nem hagy légbuborékokat

Mivel a termék prémium kategóriás üveg védőréteg, nem pedig fólia, a buborékok nem jelennek meg felhelyezése alatt. Hogy amik véletlen mégis létrejöttek eltávolítsd, használj mikroszálas kendőt, mellyel kisimítod őket a képernyő szélei felé. 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell P10 Lite

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,4 mm
Keménység 9H
Kód:  PNZG076
Termékszám:  5265

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15