Oldal frissítése

PANTENE Intensive Repair Spray normál hajra 3 × 150 ml

Kiegészítők a termékhez

PANTENE Intensive Repair Spray normál hajra 3 × 150 ml

Biztosíts azonnali lendületet a hajadnak a PANTENE Intensive Repair hajspray segítségével. A termékben lévő  Pro-V és más összetevők azonnal behatolnak a haj szerkezetébe és regenerálják a hajszálak erejétA kétkomponensű helyreállító formula gazdag hatóanyag-tartalommal segít megvédeni a hajat a további kezelések során, például fésülködés, hajszárítás vagy hajvasalás közben. Ezenkívül megkönnyíti a haj fésülését. Az Intensive Repair hajspray kellemesen illatosítja hajad, és visszaadja annak vitalitását és rugalmasságát. 

A PANTENE Intensive Repair hajspray, 3×150 ml legfontosabb jellemzői

  • Azonnali lendület a hajadnak 
  • A PANTENE Intensive Repair egy öblítésmentes ápolószer 
  • Könnyű alkalmazás 
  • A benne lévő Pro-V formula és más ápoló összetevői azonnal behatolnak a hajszerkezetbe
  • Segít a haj védelmében a további hajformázások során, mint például a fésülködés, a hajszárítás vagy a hajvasalás
  • Az Intensive Repair Spray kellemesen illatosítja a hajat, és visszaállítja erejét és rugalmasságát

Alkalmazás: 
Alaposan rázd fel, és permetezd a hajra azokon a területeken, ahol védelemre vagy regenerációra van szükséged. Használható nedves vagy száraz hajon. Ne öblítsd ki. 

Összetétel: 
Aqua, Isododecane, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Caramel, Tocopheryl Acetate, Sodium Cocoamphoacetate, Polysorbate 20, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, PEG-20 Glyceryl Laurate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Linalool, Tocopherol, Linoleic Acid, Benzyl Benzoate, Geraniol, Retinyl Palmitate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 450 ml

Rögzítés szöge

Tartás Fixáló hatás nélkül
Kód:  KSVL5048s
Termékszám:  KSVL5048s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20