Oldal frissítése

PANDA (10 db)

4,8 170 értékelés
1 590 Ft

PANDA (10 db)

Kényelmes utazás

Az eldobható alátét felbecsülhetetlen értékű eszköz a fiatal utazók számára. Ezek a puha alátétek kényelmessé teszik a pelenkázást, kerüljön sor bárhol erre a műveletre. Használhatja orvosi rendelőben vagy vendégségben vagy bárhol, ahol épp pelenkázásra kerül sor. A legkisebbek számára nagyon fontos a higiénikus tisztaság, erre nyújt megoldást a Panda alátét. Nagyon puha és gyengéd a baba bőréhez, ezért használható a születés pillanatától.

Helytakarékos alátét. Használat után csak dobja ki a szemétbe. Megbízható védelmet nyújt a kiságynak, a pelenkáról való leszokás ideje alatt. Aludjon a gyermek a Panda alátéten, hogy a véletlen baleset ne okozzon foltot a matracon.
Ajánlott kor:
0+
A csomag tartalma:
10 db
Méretek:
60 x 60 cm-es

Paraméterek

Méretek

Pelenka méretei 60 × 60 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Utazó
Elhelyezés Kiságyra

Típus

Típus Egyszer használatos

Megjelenés

Szín Fehér
Kód:  PLN028
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5900516601546

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20