Oldal frissítése

Panasonic SC-UX102E-K

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic SC-UX102E-K

Azon a belátáson vagy, hogy a mobiltelefon hangszórója vagy a kis külső hangszórók nem bizonyulnak elégségesnek, és szeretnéd, ha otthon is lenne egy tisztességes eszköz, amely által végre minőségi zenével tudod majd megtölteni a helyiséget? Ha a válasz igen, akkor az csak annyit jelenthet, hogy a zene fontos szerepet játszik az életedben, tehát ez a nagyteljeítményű Panasonic mikrorendszer a legjobb választás less számodra. A maga 300 W-os teljesítményével és a 13 cm-es mélynomójával ugyanis a hang nemcsak a minőségével, de a mélységével és a térhatásával is lenyűgöz majd Téged.

Legfontosabb jellemzők

  • Erőteljes és gazdag hangzás
  • Két kétutas hangszóró
  • Zene lejátszása külső forrásból is
  • Vezeték nélküli streamelés Bluetooth által
  • DJ Jukebox funkció
  • FM tuner (30 állomás), DAB+ digitális tuner (20 állomás)
  • Távirányító
  • Stílusos design kék háttérvilágítással

Szinte mindent lejátszik

A Panasonic SC-UX102-K mikrorendszer felhasználási és lejátszási lehetőségek széles skáláját nyújtja. A megszokott CD-k, MP3-as formátumú zeneszámok és a beépített FM tuneren kívül még a digitális rádióadók (DAB Plus) támogatásával is remekel. Továbbá nem hiányozhat még a külső zeneforrás csatlakoztatásának lehetősége sem az AUX bemenet által, illetve a vezeték nélküli streamelés a Bluetooth interfészen keresztül.

Modern design

Az egész mikrorendszer egy markáns fekete kivitellel és gyönyörű textúrával ékesíti majd a helyiséget. Mint ahogy a főegység, úgy a hangszórók is már első ránézésre elnyerik mindenki tetszését, amelyet csak még jobban fokoz a látványos kék háttérvilágítással ellátott LCD kijelző.

Intuitív vezérlés

A mai világban már az alkalmazás az úr, épp ezért ezen mikrorendszer sem maradhat le az innováció  terén. A DJ Jukebox / Panasonic Max Juke alkalmazás segítségével és a Bluetooth technológia jóvoltából USB-ről is lejátszhatók a zenék Mix Play üzemmódban. A Max Juke alkalmazás, amely Androidra és Apple iOS-re is elérhető, intuitív vezérlést tesz lehetővé.

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 30 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 300 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 250 mm
Lejátszó magassága 132 mm
Lejátszó mélysége 227 mm
Hangszóró szélesség 181 mm
Hangszóró magasság 308 mm
Hangszóró mélysége 165 mm
Tömeg 5,7 kg
Kód:  GZ308v2d
Termékszám:  SC-UX102E-K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10