Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Panasonic SC-PMX90 fekete

4,9 8 értékelés
117 690 Ft

Panasonic SC-PMX90 fekete

A Panasonic digitális mikro-rendszer szerelem első látásra. Elbűvöli kiváló hangminőségével, csatlakoztathatóságával és funkcionalitásával. A Panasonic SC-PMX90 egy olyan hálózati hi-fi rendszer, amelyet az Ön kényelme és egyéni zenehallgatási igényeinek kiszolgálása érdekében terveztek. A mikrorendszer képes lejátszani CD lemezeket és fájlokat USB-meghajtókról. És akkor a kedvenc rádióállomásáról még nem is beszéltünk!  A készülék nagy előnye a beépített Bluetooth technológia.

A fekete Panasonic SC-PMX90 legfontosabb jellemzői

  • Modern Bluetooth Re-master technológiával
  • Kiváló minőségű tiszta hang (Hi-Res)
  • AUX-IN automatikus lejátszás
  • Háromsávos hangszóró széles frekvenciájú tartományban
  • USB-csatlakozó PC-csatlakozáshoz (külső DAC)
  • Nagy felbontású DSD, FLAC, WAV, AIFF formátumok lejátszása
  • A kompakt méretek és nagy teljesítmény (120 W)

Zene streamelése Bluetooth-on keresztül

Streameléshez használhat  számítógépet, okostelefont vagy tabletet, a zene tökéletes minőségben jelenik meg a hangszórókon. Támogatja a nagy felbontású audiot és a különböző helységekben elhelyezett hangszórókat egy rendszeren belül. Pillanatok alatt lüktető diszkóvá varázsolhatja az egész lakást.

Tökéletesen tiszta és természetesen élénk hang

A egyedi és kiváló minőségű szoftverek kombinációja miatt ez a modell a zenét a lehető legtisztább formában biztosítja. A silk dome típusú  hangfalak hűen továbbítják az ultra magas frekvenciájú hangot is, amit gyakran használnak a nagy felbontású formátumok. A modell továbbá fejlett élességet és tisztaságot biztosító algoritmussal rendelkezik.

Az új, 3. generációs LincsD-Amp erősítő számtalan lehetőséget nyújt a nagy felbontású audiohoz, elemezve és javítva a valós idejű lejátszást. Kedvenc zenéit kellő mélységben és térben élvezheti. Mintha csak élőben hallaná! A felhasználók örömére a mikro-rendszer támogatja az MP3, AIFF, FLAC (192 kHz-ig / 24 bit), WAV (legfeljebb 192 kHz / 24bit) DSD (5,6 MHz / 2,8 MHz) formátumokat.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Hangszórók Külső
Teljesítmény 120 W

Rádió

Tuner típusa FM

Csatlakozás és lejátszás

Lejátszható formátum CD, Pendrive
Bemenetek USB
Kimenetek Fejhallgató
Kapcsolódás Bluetooth
Támogatott audio formátumok AIF, DSD, FLAC, MP3
Tulajdonságok és funkciók Távirányító

Méret & súly

Lejátszó szélessége 211 mm
Lejátszó magassága 114 mm
Lejátszó mélysége 267 mm
Hangszóró szélesség 161 mm
Hangszóró magasság 238 mm
Hangszóró mélysége 262 mm
Tömeg 8 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  GZ306y82a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SC-PMX90EG-K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15