Oldal frissítése

Panasonic SC-HTB485EGK

4,6 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic SC-HTB485EGK

A Panasonic a világ vezető elektronikai gyártóinak egyike, széles körben ismert és elismert márka. 1918 óta sokszínű, kiváló minőségű és kifinomult termékeket dob piacra, melyek mögött részletes kutatás és professzionális gyártási folyamat áll. Az SC-HTB485EGK egy 250 W teljesítményű, 2.1 csatornás kiváló minőségű hangosító, amely gazdag hangmezőt, éles hangzást és tiszta párbeszédet biztosít. A Music Sound Mode segítségével kiegyensúlyozott, tiszta hangon élvezheti kedvenc zeneszámait.

    Házimozi

    Tiszta hangzású, kétcsatornás hangszórók és egy vezeték nélküli mélynyomó biztosítja a házimozi élményt. Élethű akusztikus környezetben nézheti kedvenc filmjeit és videóit otthoni légkörben.

    Egyedi és dinamikus hangzás

    Az újonnan kifejlesztett hangszóró sima, közepes és nagy hatótávolságú hangzást biztosít. Tartalmaz egy erősítőt is, amely elnyomja a magas hangerőn történő lejátszás következtében létrejövő hangingadozást. Tiszta és éles hangzást garantál, minden párbeszéd, ének, illetve dinamikus basszus kitűnően hallható a készüléken keresztül. Ezek kombinációjának köszönhetően mindig kiegyensúlyozott hangzást élvezhet a felhasználó.

    Vezeték nélküli kapcsolat

    Az SC-HTB485EGK használatát még kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi, hogy nem szükséges hozzá csatlakozó. Bluetooth-kapcsolattal gyorsan elérheti telefonján, tabletén vagy MP3 lejátszóján tárolt kedvenc zenéit és filmjeit. Az NFC csatlakozó lehetővé teszi a megosztást, mindössze egyetlen gombnyomással. A Panasonic soudbarem-mel megoszthatja barátaival kedvenc dallamait.

    Tulajdonságok

    • Max. teljesítmény: 250 watt
    • 2.1 csatornás rendszer
    • vezeték nélküli mélynyomó
    • Hangmódok (normál / színpad / zene / mozi / hírek / sztereó)
    • NFC és Bluetooth ™
    • HDMI bemenet
    • Digitális audio bemenet

    További információk:

    Elülső hangszóró teljesítménye: 90W
    Mélynyomó teljesítménye: 130 W

    A készülék méretei: 950 x 53 x 110 mm

    Tömege: 2,5 kg
    Mélynyomó méretei: 180 x 408 x 306 mm
    Mélynyomó tömege: 5 kg

    Paraméterek

    Összeállítás típusa

    Összeállítás típusa Aktív

    Csatlakozók

    Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
    Kód:  GZ309f2
    Termékszám:  SC-HTB485EGK
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15