Oldal frissítése

Panasonic SC-HC402EG-K

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic SC-HC402EG-K

Hadd mutassunk be egy új generációs mikrorendszert a népszerű és elismert Panasonic márkától, ami piacvezető a maga területén. A Panasonic SC-HC402EG-K mikrorendszer  jobb technológiával, jobb tervezéssel és új színekkel büszkélkedik. Ideális társ lesz minden háztartásban mind a designt, mind a kiváló minőségű hangzást tekintve.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt méret, nagy teljesítmény és modern design egyben
  • falra szerelhető
  • Minőségi LincsD-Amp erősítő
  • Modern design és Bluetooth technológia
  • Zenestreamelés Panasonic Music Streaming alkalmazással
  • FM tuner 30 programhellyel és DAB+ 20 állomás

Harmadik generációs LincsD-Amp erősítő

A harmadik generációs D osztályú erősítők magas teljesítményt nyújtanak minimális torzítással. Ennek következtében a zene minden árnyalatát pontosan úgy hallod, mintha élő lenne. Dőlj hátra és hallgasd a zenét nagyobb mélységben és maximális tisztasággal. A rendszer egysávos hangszóró (bassreflex) rendszert használ, amely hatékonyan eltávolítja a nem kívánt zajt és vibrációt. Ugyanakkor nagyon mély basszust nyújt, kiteljesítve a hangzást a legmélyebb területeken is. Élvezd kedvenc zenéidet úgy, mint még soha!

Megbirkózik számos formátummal

 

A Panasonic SC-HC402EG-K mikrorendszer minimális méretei ellenére számos lejátszási lehetőséggel rendelkezik. A hagyományos CD lejátszása mellett lehetőség van MP3 fájlok közvetlen lejátszására flash meghajtókról. Továbbá van lehetőség vezeték nélküli streamingre Bluetooth interfészen keresztül a Panasonic Music Streaming App vagy a Google Play portálon keresztül.

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth
Támogatott audio formátumok MP3

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 30 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 40 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 420 mm
Lejátszó magassága 225 mm
Lejátszó mélysége 102 mm
Tömeg 2,4 kg
Kód:  GZ308n5g
Termékszám:  SC-HC402EG-K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10