Oldal frissítése

Panasonic SC-HC400EG-W fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic SC-HC400EG-W fehér

Bemutatjuk önöknek a népszerű és jól ismert Panasonic cég legújabb microrendszerének legújabb generációját. Ez a mikro hifirendszer jobb technológiákkal, jobb tervezéssel és új színsémákkal rendelkezik. Ideális eleme minden jól megtervezett és hangulatos háztartásnak, amelyben a zenéről kiemelkedő minőségben gondoskodik.

A Panasonic SC-HC400EG-W (fehér) főbb jellemzői

  • Kompakt méretek, nagyszerű teljesítmény és kortárs design egyben
  • Falra szerelhető
  • Kiváló minőségű LincsD-Amp erősítő
  • Modern design és Bluetooth technológia
  • Zeneáramlás a Panasonic Music Streaming App alkalmazással történik
  • FM rádió 30 db rádióadó számára

Harmadik generációs LincsD-Amp erősítő

A harmadik generációs D osztályú erősítők minimális torzítással nagy teljesítményt nyújtanak. Ennek köszönhetően a zene minden árnyalatát úgy hallja, mintha előzene lenne. Helyezkedjen el kényelmesen, és hallgassa a hangokat még nagyobb mélységgel és maximális tisztasággal. A készülék egy sávos rendszert használ 1 hangszóróval (basszus reflex), hogy hatékonyan kiküszöbölje a torzításokat és dinamikus akusztikát biztosítson. Még mélyebb hangokat produkál, és a jelenetek teljes mélységét a legmélyebb sávra teszi. Élvezze kedvenc zenéit úgy, mint még soha!

Számos formátumot képes kezelni

Az SC-HC400EG mikro hifi rendszer minimális méretei ellenére nagyon erős hangot produkál. Nemcsak a klasszikus audio CD-ket, hanem az MP3-formátumot is képes kezelni, melyeket USB flash meghajtókon keresztül lehet lejátszani. A beépített Bluetooth vezeték nélküli technológia adapterrel az intelligens eszközökről közvetlenül játszhatja le zenéit a kanapé kényelméből. A Streaming könnyebbé teszi a Panasonic Music Streaming App alkalmazását a Google Play portálon.


Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 30 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 40 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 420 mm
Lejátszó magassága 225 mm
Lejátszó mélysége 102 mm
Tömeg 2,4 kg
Kód:  GZ308n5a
Termékszám:  SC-HC400EG-W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10