Oldal frissítése

Panasonic SC-HC400EG-S ezüst

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic SC-HC400EG-S ezüst

Engedd meg, hogy bemutassuk ezt az új generációs mikrorendszert a legnépszerűbb és jól ismert Panasonic termékcsaládjából. Ez a mikrorendszer jobb technológiával, minőségi kialakítással és új színkombinációval rendelkezik. Tökéletesen beilleszkedik minden modern háztartásba, ahol gondoskodik a kiváló minőségű hangzásról.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt méret, nagy teljesítmény és modern design egyben
  • Falra szerelhető
  • Minőségi LincsD-Amp erősítő
  • Bluetooth technológia
  • Music Streaming a Panasonic Music Streaming App alkalmazással
  • FM tuner 30 programhellyel

LincsD-Amp 3. generációs erősítő

A D osztályú harmadik generációs erősítők biztosítják a nagy teljesítményt és a minimális torzulást. A hang minden tónusa tisztán hallható. Dőlj hátra és élvezd zavartalanul a tiszta mély hangokat. A készülék egysávos rendszert használ egy hangszóróval (bassreflex), amely hatékonyan eltávolítja a reflex nyílások nem kívánt zaját és vibrációját. Ugyanakkor tökéletesen tiszta és erős, mély hangot képes létrehozni. Élvezd kedvenc zenédet, mint még soha.

Megbirkózik számos formátummal

Az SC HC400EG mikrorendszer kis mérete ellenére nagyon erős hangot képes kiadni. Nemcsak a hagyományos audio CD-vel, hanem MP3 formátummal is megbírkózik, amely USB csatlakozón keresztül játszható be a készülékbe. A Bluetooth technológia segítségével vezeték nélkül játszhatod le kedvenc zenéidet például okostelefonodról. A stream-elést nagyban megkönnyíti a Google Play oldalról letölthető Panasonic Music Streaming alkalmazás.

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth
Támogatott audio formátumok MP3

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 30 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 40 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 420 mm
Lejátszó magassága 225 mm
Lejátszó mélysége 102 mm
Tömeg 2,4 kg
Kód:  GZ308n5b
Termékszám:  SC-HC400EG-S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05