Oldal frissítése

Panasonic SC-HC395EG- S ezüst

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic SC-HC395EG- S ezüst

Bemutatkozik a népszerű Panasonic HC39E mikrorendszer új generációja, a HC395EG, ami jobb technológiával, jobb tervezéssel és új színekkel büszkélkedik. 

Legfontosabb jellemzői

  • Bluetooth
  • NFC
  • zenestreamelés
  • LincsD-Amp erősítő
  • Bambusz-szén nanocsövekkel készült hangszórók
  • Dual Passzív radiátor 

A kiválóság új generációja

Az elődjéhez képest változás, hogy a HC395EG tökéletes bambusz szerkezetű szén nanocsövekkel van felszerelve. Ezek biztosítják a lenyűgöző audiót és a könnyű kialakítást. Ez természetesen még nem minden. A fő újdonság a feljavított szoftver. A nagyszerű MP3 Re-Master rendszer fokozza a Pure Direct Sound System teljesítményét, így biztosítva a maximális minőségű zenét.

Zenét bárhonnan

A SC-HC395EG mikrorendszer minimális méretei ellenére olyan erős hangot biztosít, mint sok nagyobb testvére. Megbirkózik nemcsak a hagyományos audio CD-kkel, hanem az MP3 formátummal is, amit akár egy hordozható USB flash meghajtóról is le lehet játszani.

A beépített Bluetooth adapter vagy a WiFi segítségével zenéidet közvetlenül az intelligens készülékeidről is lejátszhatod, és még a kanapéról sem kell felkelned. Streaming lehetséges a Panasonic Music Streaming Appról vagy Google Play portálról is.

Párosításra használhatod az NFC technológiát is, hogy kapcsolatot létesíts pusztán a kívánt eszköz érintésére.

LincsD-Amp és 2. generációs dual passzív membrán

A második generációs D osztályú erősítők magas teljesítményt nyújtanak minimális torzítással. Ennek következtében a zene minden árnyalatát pontosan úgy hallod, mintha élő lenne. Dőlj hátra és hallgasd a zenét nagyobb mélységben és maximális tisztasággal.

A rendszer kettős passzív sugárzóval rendelkezik, amely hatékonyan eltávolítja a nem kívánt zajt és vibrációt, így nagyon mély basszust nyújt, kiteljesítve a hangzást a legmélyebb területeken is.

Keskeny és stílusos

Ideális társ lesz minden háztartásban mind a designt, mind a kiváló minőségű hangzást tekintve. A minimalista belső mellett minden bizonnyal értékelni fogod a falra szerelés lehetőségét.

 

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 30 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 40 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 500 mm
Lejátszó magassága 205 mm
Lejátszó mélysége 92 mm
Tömeg 2,5 kg
Kód:  GZ308n31
Termékszám:  SC-HC395EG-S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20