Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Panasonic SC-HC300EG-K

4,5 2 értékelés
60 190 Ft

Panasonic SC-HC300EG-K

A Panasonic ezzel a termékkel egy olyan modern audio rendszert dobott piacra, amely otthonod stílusát is kihangsúlyozza. Karcsú arányaihoz képest a fekete HC300 mikro HiFi rendszer 20 W teljesítményt tud biztosítani,  és lejátszhatsz vele zenéket  CD-ről az USB vagy az AUX bemeneten keresztül vagy közvetlenül a telefonodról Bluetooth-on keresztül. Természetesen az FM-rádiót is tudod használni, és a rendszer legnagyobb előnye egy digitális, kétcsatornás erősítő, amely gyönyörűen tiszta hangot produkál. A modell másik előnye, hogy falra szerelhető, és kitűnően mutat például két képkeret között. 

A HC300-K fehér mikrorendszer előnyei

  • Gyönyörű, karcsú kivitel fekete színben
  • CD lejátszás USB és AUX bemenetről
  • Támogatja a vezeték nélküli lejátszást Bluetooth-on keresztül
  • Surround hangmód
  • Beépített FM rádió
  • A kiegyenlítő (equalizer) 4 előre beállított pozícióval rendelkezik
  • Tiszta és torzításmentes hang
  • Falra szerelési opció

Elegáns design Bluetooth támogatással

A mikro HiFi rendszert úgy tervezték, hogy nagyon vékony kialakítású lehessen. Akik szeretik az éles vágású, minimalista vonalakat, azok imádni fpogják.  Az elején egy embléma  található, és az egyedülállóan elegáns design  minden modern berendezésű lakásba jól illeszkedik. A fekete HC300 rendszer egyaránt kielégíti a CD-lejátszók vagy az USB flash meghajtók rajongóit is. Rendelkezésedre áll a standard, és az MP3 formátum is. Hasonlóképpen csatlakoztathatod a mobilkészülékedet az AUX bemenethez, és a készülék készen áll arra, hogy a beépített Bluetooth modul segítségével továbbítsd a zenéidet. Egyszerűen csak  párosítanod kell a telefonodat, és élvezheted kedvenc dalaidat mindenféle zavaró  kábel nélkül.



Paraméterek

Alapvető paraméterek

Hangszórók Beépített
Teljesítmény 20 W

Rádió

Tuner típusa FM, RDS
Előbeállítások száma 30 ×

Csatlakozás és lejátszás

Lejátszható formátum CD, Pendrive
Bemenetek Jack 3,5 mm, USB
Kapcsolódás Bluetooth
Támogatott audio formátumok MP3
Tulajdonságok és funkciók Automatikus hangolás

Méret & súly

Lejátszó szélessége 409 mm
Lejátszó magassága 198 mm
Lejátszó mélysége 107 mm
Tömeg 2,5 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  GZ308l6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SC-HC300EG-K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05