Oldal frissítése

Panasonic SC-AKX660E-K

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Panasonic SC-AKX660E-K

Ne tévesszen meg a "mini" jelző, hiszen az tényleg csak a fizikai méretekre vonatkozik! 1700 W-os teljesítmény és AIRQUAKE BASS technológia van a hangszórókba építve, amelyek megremegtetik a térdeidet, akárcsak a szomszédod ablakkereteit! 4GB belső memória, amely még a leglekesebb táncosok igényeit is kielégíti majd. A Panasonic Jukebox MAX applikáció használata pedig nagyban megkönnyíti mindenki zeneválasztását. Legendás bulis légkört alkot a készülék, hiszen 6 különböző színben pompázó LED világítása a legjobb party-hellyé teszi lakásodat!

Legfontosabb jellemzők

  • AIRQUAKE BASS
  • 4GB belső memória akár 1000 MP3 formátumú zeneszám tárolására 
  • 6 világos színséma, hogy elhintsék a bulizós atmoszférát
  • A Jukebox MAX alkalmazással való összehangolhatóság
  • 20 cm-es mélysugárzó

AIRQUAKE BASS

Egy audiorendszer a Panasonic által kifejlesztve, kifejezetten társadalmi összejövetelek alatti használatra. A rezonancia segítségével a basszus nagyobb, teltebb hangok képzésére képes, torzítás nélkül.

Mindenki lehet DJ a családban

A Panasonic Jukebox MAX alkalmazása lehetővé teszi barátaid kedvenc lejátszási listáinak elérhetőségét is. Nincs több hiábavaló dalkérés, vagy veszekedés a következő zeneszámról. Töltsd fel kedvenc számaidat a memóriába, vagy csak tárold telefonodon, és tedd elérhetővé kedved szerint! A számos előre beállított opciónak és egyszerű irányításnak köszönhetően bárkiből válhat DJ egy estére.

 

 

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 30 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 1 700 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 348 mm
Lejátszó magassága 193 mm
Lejátszó mélysége 251 mm
Hangszóró szélesség 313 mm
Hangszóró magasság 425 mm
Hangszóró mélysége 264 mm
Tömeg 10 kg
Kód:  GZ309c3
Termékszám:  SC-AKX660E-K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15