Oldal frissítése

Panasonic RP-HJE126E-K

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic RP-HJE126E-K

panasonic

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Kiváló hang tisztaságát

Panasonic RP-HJE126E fülhallgató, amelyen keresztül nagyszerű megbízható és megfelelő minőségű rendkívül kedvező áron. 9 mm garantálja a minőségi hang átalakítók neodímium mágnessel. Kis értéke 16 ohm impedancia alacsony energiafogyasztást az audio berendezés, annak érdekében, hogy sokkal tovább tart. Fejhallgató össze vannak kötve 1,1 m-es kábellel. Vezette a szabványos 3,5 mm-es csatlakozóval.


kényelmes viselet

Ergonomikus és szakmai kialakítás biztosítja a kényelmes illeszkedést. Mindegyik fül természetesen különböző, ezért azok három méretben (S / M / L) lágy csere tippeket. Modern kialakítás biztosítja, hogy minden fog engedelmeskedni az életmód.

Panasonic RP-HJE125E

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  GZ817c9c
Termékszám:  RP-HJE126E-K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15