Oldal frissítése

Panasonic RP-HD605N barna

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic RP-HD605N barna


Panasonic RP-HD605N prémium vezeték nélküli fejhallgató 

A kiváló hangzás minden olyan rajongója számára igazi meglepetésünk van, akik nem akarnak kábelekkel vesződni. A Panasonic RP-HD605N vezeték nélküli fejhallgató adaptív zajcsökkentő rendszerrel rendelkezik, és nagy felbontású, tiszta, kiváló minőségű hangot biztosít vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolattal.



Visszaadja az eredeti hangot

A legtöbb vezeték nélküli fejhallgató esetében tapasztalható, hogy a rögzített zene minősége jelentősen csökken. Ez azonban nem így van a Panasonic RP-HD605N esetében. Teljes mértékben kompatibilis a legmodernebb LDAC és aptX HD formátumokkal, amelyek támogatják a nagyfelbontású hangátvitelt. A fejhallgató 40 mm-es átalakítóval van ellátva, a jelzett frekvenciatartománya 4 - 40 000 Hz.



Funkcionális gesztusok

Ha a zajszűrés aktív, és valaki beszélni akar veled, nem szükséges eltávolítani a fejhallgatót a fejedről, csak a teljes jobb oldali kegylót kell lefedned a kezeddel, hogy aktiváld a külső hangok továbbítását közvetlenül a füledbe, míg a zene elnémul. Beállíthatod, hogy az Ambient Sound Enhancer folyamatosan továbbítsa a környezeti hangokat, így nem kell eltávolítanod a fejhallgatót. Hangvezérlés is lehetséges irányítani, például a Siri Assistant segítségével.



Panasonic RP-HD605N

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Extrém akkumulátor-élettartam

Ha a környezeti zajszűrő rendszer be van kapcsolva, akkor kb. 20 óra a tiszta üzemidő. A gyors töltésnek köszönhetően azonban 15 perc elteltével további 2 órán keresztül használható a fejhallgató.


Paraméterek

Szín

Szín Barna

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Forgatható fülpárna, Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 4 Hz
Max. frekvencia 40 000 Hz
Érzékenység 99 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 38 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Kör

Tömeg

Tömeg 268 g
Kód:  GZ816ic4
Termékszám:  RP-HD605NE-T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20