Oldal frissítése

Panasonic RP-HD5E-K

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic RP-HD5E-K

A Panasonic megalkotta számunkra a RP-HD5 luxus fejhallgatót. A terméket kifejezetten a legigényesebb vásárlóknak tervezték, akik a maximális minőséget várják el nem csak a teljesítményt illetően, hanem a design és a kényelem tekintetében is. Megtapasztalhatod tehát kedvenc dalaid minőségi lejátszását nagy felbontásban, miközben hallható lesz a legkisebb részlet is.

Fergeteges basszus

A számos tényező együttesen biztosítják a megfelelő választást. Kezdve a nagy, HD 40 mm-es hangszóróval neodímium mágnessel és 4-40 kHz frekvenciatartománnyal, melynek köszönhetően olyan hangélményben lesz részed, hogy a szó szoros értelmében késztetést érzel hogy táncra perdülj. Ezen túlmenően a hangszórók kifejezetten úgy lettek tervezve hogy kiszűrjék a rezgéseket, így megtapasztalhatod a természetes és dinamikus hangzást anélkül, hogy a fejhallgatót egyáltalán érzékelnéd a fejeden.

Elkényeztetve

Ez az elképesztő fejhallgató nem csak teljesítményét tekintve kiemelkedő, de a gyártók nagy hangsúlyt fektettek annak kényelmes viselésére is. Az aprólékosan kivitelezett párnázás körülveszi a fület, és kizárja a nemkívánat külső zajokat. Még hosszan tartó viselése sem akadályoz semmiben, nem válik kényelmetlenné. Természetesen van a lehetőség a fejpánt beállítására, a vízszintesen állítható csúszkás mechanika segítségével, melynek köszönhetően pontosan illeszkedik füledre. A forgó mechanizmus továbbá nagyban megkönnyíti a szállítást.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsminőségű fejhallgató igényeseknek
  • 40 mm-es HD hangszóró
  • Rezgésmentes kialakítás
  • Mély basszus
  • Precíz párnázás
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  GZ820d4
Termékszám:  RP-HD5E-K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10