Oldal frissítése

Panasonic Ready to Use AAA HHR-4MVE/4BC 750 mAh 3+1 Ingyen

4,7 64 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic Ready to Use AAA HHR-4MVE/4BC 750 mAh 3+1 Ingyen

Minőségi zene útközben

A Panasonic újratölthető elemei megbízhatóak és nagy teljesítménnyel rendelkeznek, és ezek az elemek számos olyan eszköz tápellátását biztosítják, amelyek nélkül nem tudja elképzelni a saját életét. Minden helyzetben és minden helyen optimális teljesítményt nyújtanak. A csomagolásban négy darab koncentrált energiát talál, amelyeket a töltési tulajdonságaiknak köszönhetően hosszú ideig használhat. Ezen felül előtöltött állapotban kaphatóak és ezáltal azonnal használhatóak.

Konnektor nélkül

A Panasonic Ready to Use EVOLTA AAA HHR-4MVE/4BC egy Ni-Mh AAA típusú újratölthető elem, amely számos eszköz hajtómotorává válhat, beleértve a hordozható rádiókat, lámpákat, elektromos motorokat és még sok mást. Ezeknél az elemeknél a legfontosabb szempont az, hogy olyan eszközöknek biztosítsanak megbízható áramellátást, amelyek energiaigényesebbek és a szabványos elemeket túlságosan gyorsan lemerítenék. Az elem kapacitása eléri a 750 mAh-t. Az elem legfeljebb 500 töltési ciklust bír ki és teljesen feltöltött állapotban marad még akkor is, ha hosszú ideig nem használjuk.


Műszaki adatok:
Típus:
Ni-MH újratölthető
Előtöltött
Méret:
AAA

Feszültség:
1,2 V

Kapacitás:
750 mAh
Az elemek élettartama:
500 töltési ciklus
Csomagolás:
4 db a buborékfóliában

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 0,75 Ah
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 500 ×

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 4 db
Kód:  HM379a7b1
Termékszám:  HHR-4MVE/4B1 3+1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15