Oldal frissítése

Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + DMW-SHGR1 állvány - Vlogg

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + DMW-SHGR1 állvány - Vlogg

A(z) Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + DMW-SHGR1 állvány - Vlogg tükör nélküli digitális fényképezőgéppel olyan dolgokat örökíthetsz meg, amilyeneket egy okostelefonnal soha. Ezt a fényképezőgép modellt Live MOS típusú és Micro 4/3 formátumú érzékelővel alkották meg. Ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy 4K felbontású videókat alkothassunk vele. Az érzékelő felbontása 20,3 Mpx, oldalaránya pedig 4:3. Az egyes beállításokat és funkciókat a 3" kihajtható érintőképernyőn tudjuk kiválasztani. Ennek hála a videóbejegyzések és a szelfik készítése is könnyebb. A kijelzőt egyetlen mozdulattal ki lehet hajtani és tetszőlegesen lehet elfordítani. A Live view technológia segítségével úgy láthatod a világot, mintha a keresőn keresztül fürkésznéd. A képek és videók SD típusú memóriakártyára mentődnek el. A gép tápellátását egy akkumulátor garantálja, melynek kapacitása 1025 mAh. Egy feltöltéssel akár 270 fénykép is készíthető. Ha gyakran videózol kézből, imádni fogod az optikai képstabilizáló rendszert. Óriási előnye, hogy valós időben igazítja ki a képet. Erről a giroszkópos szenzor gondoskodik. Így nem kell aggódnod az elmosódott képek és a remegő videók miatt.

A(z) Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + DMW-SHGR1 állvány - Vlogg tükör nélküli digitális fényképezőgép lényegesebb jellemzői

  • A(z) Panasonic digitális fényképezőgép érzékelőjének típusa Live MOS
  • A(z) elektronikus kereső lehetővé teszi számunkra a beállítások és a fotózni kívánt tárgy ellenőrzését
  • A(z) Panasonic márkájú érzékelő felbontása 20,3 Mpx
  • 3" kihajtható érintőképernyő
  • További előnye az automatikus arc-észlelés
  • Az optikai képstabilizátor meggátolja a fényképek elmosódását
  • A videófelvételek maximális felbontása: 4K
  • A tükör nélküli fényképezőgép színe: fekete
  • A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel 270 kép kép is készíthető

A(z) Panasonic digitális tükör nélküli fényképezőgépének felépítése

Ennek a formás fényképezőgépnek a méretei 11,56 × 8,25 × 5,42 cm így elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretnek utazni. Súlya mindössze 412 g, tehát a bőröndöt sem fogja terhelni. Fekete színe kihangsúlyozza egyedi formáját. A váz elülső részén elektromos csatlakozókat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív rögzítésére szolgál. A kezelőszerveken kívül találunk még a vázon egy képernyőt és egy elektronikus keresőt is. További pozitívuma a felső részén található papucs, amely a tartozékok csatlakoztatására szolgál. Egy menettel is ellátták, hogy könnyen állványra lehessen helyezni. A beépített vaku pedig nagy segítségünkre lesz majd az éjszakai fényképezésnél. A csomag a gépen kívül a következőket tartalmazza: objektív.

A(z) Panasonic tükör nélküli fényképezőgépének csatlakozói és a támogatott formátumok

A videófelvételekhez H,264/MPEG-4 AVC kodeket alkalmaz, melynek célja a videófájl méretének csökkentése látható minőségromlás nélkül. A fényképek RAW formátumban is rögzíthetők, így rengeteg lehetőség nyílik a szerkesztésükre. A beépített WiFi és Bluetooth segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhatunk számítógépünkhöz vagy okostelefonunkhoz. A tükör nélküli fényképezőgépet klasszikus USB, vagy egy micro USB csatlakozóval tudjuk összekötni a PC-vel. A jobb minőségű hang felvételéhez a fényképezőgépet felszerelték egy 3,5 mm-es Jack csatlakozóval is. A grafikus kimenetek tekintetében micro HDMI konnektorral rendelkezik. A(z) Panasonic digitális fényképezőgép támogatja az ún. PictBridge funkciót, tehát a fotókat közvetlenül is ki lehet nyomtatni.

Mi egyébbel büszkélkedhet a(z) Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + DMW-SHGR1 állvány - Vlogg fényképezőgép?

A(z) Panasonic fényképezőgépének maximális ISO értéke 25600. Ha gyakran készítesz videófelvételeket kétségtelenül örülni fogsz a(z) 30 FPS sebességnek és a 4K felbontásnak. A sorozat mód sebessége 10 kép/mp. A maximalitás jegyében a záridő személyre szabható 1/16000 -tól/-től - 60 s -ig. A felvett videók sztereó hangzással készülnek. Az arc-észlelés funkció nagy segítségedre lesz fotózás közben.

A(z) Panasonic objektívével tökéletes fotókat készíthetsz

A fényképezőgép mellé kapunk egy objektívet is. Úgy tervezték, hogy közeli és távoli tárgyakat is kényelmesen lehessen vele fotózni. Az objektív fókusztávolsága a következő határok között mozog 12 (35 mm-re átszámítva: 24 ) - 32 mm (35 mm-re átszámítva: 64 mm), ennek okán kiválóan alkalmas riportok, épületek és tájképek fotózásához. A(z) 2,7× optikai zoomnak hála jóval közelebbre hozhatod a fotózni kívánt tárgyakat. Az objektív fényerőssége f/3,5 - f/5,6 között változik az objektív gyújtótávolságától függően. Maximális rekeszértéke 22. A fejlett technológiának hála 20 cm távolságból képes kényelmesen élesíteni.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 11,56 cm
Magasság 8,25 cm
Mélység 5,42 cm
Tömeg 412 g

Szín

Szín Fekete

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Tulajdonságok Állványmenet, Cserélhető lencsék, Beépített vaku, Vakupapucs, Videóra alkalmas
Bajonett Micro 4/3

Érzékelő

Érzékelő típusa Live MOS
Érzékelő mérete Micro 4/3
Oldalarány 4:3
Min. záridő 1/16 000 s
Maximum ISO 25 600
Sorozatfelvétel maximális sebessége 10 fps

Videó

Maximális videófelbontás 4K
Videó felbontása UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Speciális funkciók Log, Zebra élőkép
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Optikai stabilizátor Nem
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 24 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 64 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/3,5
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/5,6
Legrövidebb fókusztávolság 20 cm
Optikai zoom 2,7 ×
Bajonett Micro 4/3

Kereső

Kereső típusa Elektronikus (EVF)
Kereső felbontása 3,69 Mpx
Maximális EVF nagyítás 0,73 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős, Live View
Kijelző felbontása 1,84 Mpx

Memória és mentés

Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor-kapacitás 1 025 mAh

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth, Micro USB interfész
Audio/Video micro HDMI, Jack 3,5 mm
Támogatja a közvetlen nyomtatást PictBridge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Objektív
Speciális felszerelés DMW-SHGR1 állvány
Objektívek száma 0
Kód:  ON085a3BN2
Termékszám:  Bundle
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05