Oldal frissítése

Panasonic Lumix G Vario 45-200mm F4-5.6 II Power OIS fekete

5 1 értékelés
188 190 Ft

Panasonic Lumix G Vario 45-200mm F4-5.6 II Power OIS fekete

A széles tartomány sokoldalúsága a hosszú fókuszponttal kiválóan alkalmas a szabadtéri fotózáshoz, látványos közép- és hosszú távolságból készített felvételekhez. A 4.4-szeres nagyítással közelebb kerülsz mindenhez, még akkor is, ha ez fizikailag nem lehetséges. Így teljesen új részleteket fedezhetsz fel anélkül, hogy közelebb kéne menned a témához, miközben elszalaszthatod a pillanatot. A lencse kompatibilis a LUMIX G sorozat új gépeivel.

Legfontosabb jellemzők

  • Lefedi a közép- és tele tartományt
  • Optikai képstabilizátor (O.I.S.)
  • Robusztus, fröccsenő víz, por és fagyálló
  • Kiváló minőségű fotók és videók

Nagyobb stabilitás mindenkinek

A fotóid kiváló minőségűek lesznek még a nehéz fényképezési helyzetekben is, anélkül, hogy állványt kéne igénybe venned. A sziklaszilárd kar helyett az objektív optikai képstabilizátort tartalmaz  (O.I.S.). Ez képes megbirkózni még a fényképezőgép heves rázkódásával is. Fényképek egyértelműen meghatározott kontúrokat és élességet kapnak még akkor is, ha nagyítod a képet, vagy gyenge fényben fotózol.

Tökéletes videó

Az objektív minőségét a videók rögzítése közben is ki tudod használni. A rekesz folyamatos változása kiküszöböli a fényerő éles ugrásait, a csendes AF nem zavarja a hangrögzítést, és AF teljesítménye már egészen elképesztő. A pontos fókusz ami a szerkezetre és a textúrára is képes figyelni, különösen figyelemre méltó a 4K Ultra HD felbontású felvételeknél, amely képes befogadni ezt a finom rajzolatot.

Mintha képet festenél

Az objektív nem kevesebb, mint 16 lencsetagból épül fel, ami 13 csoportra osztva helyezkedik el az objektívben, hogy kiküszöbölje a szférikus torzulást és a kromatikus aberrációt.  Ezért van az objektívben 3 Extra-Low Dispersion (ED) tagok is.

 

Paraméterek

Ajánlott

Modell PEN E-PL9, PEN E-PL10, LUMIX DC-G100, LUMIX DC-G9, LUMIX DC-GX800(GX850), LUMIX DMC-G3, LUMIX DMC-GF6, LUMIX DMC-GF8, LUMIX DMC-GH5, LUMIX DMC-GH5S, LUMIX DMC-GX7, LUMIX DMC-GX8, LUMIX DMC-GX80, LUMIX DMC-GX85, LUMIX DMC-GX9, LUMIX DMC-GH3, LUMIX DMC-GH4

Bajonett

Bajonett Micro 4/3
Fényképezőgép típusa Tükör nélküli

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Micro 4/3
Objektív típusa Zoom
Min. gyújtótávolság 45 mm
Max. gyújtótávolság 200 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 400 mm
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 90 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/5,6
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/4
Maximális rekesznyílás 22
Szűrőátmérő 52 mm
Min. fókusztávolság 100 cm
Szűrő átmérője 52 mm

Funkciók

Funkció Makro, Optikai stabilizátor
Karbantartás típusa Automatikus
Fókusz technológiája MF
Optikai stabilizátor Igen

Méret

Hossz 100 mm
Átmérő 70 mm

Tömeg

Tömeg 370 g
Kód:  ON105l8
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  H-FSA45200E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20