Oldal frissítése

Panasonic LUMIX DMC-TZ57

4,5 33 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Panasonic LUMIX DMC-TZ57


 Panasonic LUMIX DMC-TZ57

Optikai zoom egy gépben, amely elfér a zsebedben

A vékony vázba szerelt hatékony optikai zoom objektívvel kellő közelségbe hozhatod a témát, és szabadon fényképezheted a meghatározó sporteseményeket, vagy az emberek és állatok természetes viselkedését.



Tedd szabaddá a kezed szelfizéshez


Elég 180 fokkal elfordítani a kijelzőt, és máris kezdődhet az önportrék készítése. Az exponálást kacsintással aktiválhatod. A Lágy bőr módot, a Karcsúsítás módot vagy az Életlenítés módot kombinálva még vonzóbb és jellegzetesebb fotókat készíthetsz magadról



Fotók megjelenítése az LCD kijelzőn

A nagy LCD kijelző bármilyen fényviszonyok között jól látható, fényképezésre és a felvételek megtekintésére egyaránt kiválóan használható. Így családoddal és barátaiddal közösen is nézegethetitek a frissen készített képeket.

 Panasonic LUMIX DMC-TZ57



 Panasonic LUMIX DMC-TZ57

Videofelvétel MP4 formátumban

Rögzíthetsz videókat MP4 formátumban, amely jobb kompatibilitást biztosít a számítógépekkel. A videofelvétel egy különálló filmfelvevő gomb megnyomásával indítható, így kényelmesen és gyorsan váltogathatod a fényképezést és a videorögzítést.



Sorozatfelvétel 10 képkocka/s sebességgel

A gyors digitális jeltovábbító technológiáknak köszönhetően 10 kép/másodperces sebességgel készíthetsz mechanikusan exponált sorozatfelvételeket, akár vakuval is.



Nagy érzékenységű szenzor

A fényképezőgépbe épített érzékelő nagy jeltovábbítási sebességel és rendkívüli képrögzítési érzékenységgel rendelkezik. Kiváló jel-zaj arányának és zajszűrő rendszerének köszönhetően a fényképek és videofelvételek bármilyen érzékenység beállítása esetén kiemelkedően élesek lesznek.

 Panasonic LUMIX DMC-TZ57

Kód:  ON027mnp
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10