Oldal frissítése

Panasonic LUMIX DMC-TZ55 fehér

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic LUMIX DMC-TZ55 fehér

Maximális felhasználói kényelem

Az eszköz 3"-os, magas fényerővel rendelkező kijelzővel érkezik, amely a beállítások és funkciók összességéhez nyújt hozzáférést. Ráadásul az 180 fokban billenthető, amely rendkívül egyszerű önarckép készítést tesz lehetővé.
 

16 megapixeles MOS érzékelő hatásos stabilizációval

Ezen modern fényképezőgéppel készített képek valóban elbűvölő minőséget öltenek. Mindez a csúcsminőségű és rendkívül érzékeny, 16 megapixeles MOS szenzornak tudható be.
Az optikai képstabilizátor hatékonyan kompenzálja a kézbemozdulás okozta remegést, így a képek borotvaéles, tiszta minőségre tesznek szert. Ne hagyja, hogy az adott pillanat megörökítését a nemkívánatos remegések és bemozdulások tegyék lehetetlenné.

20x-os optikai zoom 24 mm-es nagylátószögű lencsével

A fényképezőgépek ezen osztályát páratlan nagyítási értékkel - 20x-os - képviselő készülék a részletgazdag fotók szerelmeseit azonnal elvarázsolja. Számos intelligens technológia támogatásával fotói tárgyára minőség veszteség nélkül közelíthet rá.

Videófelvétel készítés Full HD felbontásban

A fényképezőgép 1920x1080 felbontásban történő videófelvétel készítésre is alkalmas. A rögzített tartalom MP4 formátumban kerül tárolásra.
Annak érdekében, hogy egyetlen fontos momentumról se maradjon le, a készülék felső részén elhelyezett gyorsindító gomb segítésével akár fényképek készítése során is azonnal elindítható a videorögzítés, ráadásul beállítások módosítása nélkül.

Fotózás és megtekintés távolról

A Wifivel felszerelt fényképezőgép okostelefon vagy tablet, illetve egy különleges alkalmazás révén a vezérlés számos további lehetőségét és egy újabb kijelzőt kínál. Automatikusan ossza meg és szinkronizálja fényképeit eszközeivel, vagy azokat akár kedvenc közösségi hálózatán is villámgyorsan közzé teheti.

Intelligens iA üzemmód

Ezen fényképezőgéppel nem szükséges minden beállítást ismerő, profi fotósnak lennie. Az iA intelligens üzemmód segítségére lesz, amely automatikusan felismeri a helyes expozíciót, illetve az optimális beállításokat is elvégzi, így mindig maximális minőségre tehet szert.

Kreatív lehetőségek

A rendelkezésre álló 15 szűrési effektus a kreatív fotósok számára nyújt nagy örömet. Azok a manapság nagy népszerűségnek örvendő panorámaképeknek összetéveszthetetlen dinamikát kölcsönöznek, amelyekben később családjával és barátaival is osztozhat.

További információk:


Kreatív vezérlés mód:
Expresszív, retró, régi idők, High Key, Low Key, szépia, dinamikus monokróm, impresszionista művészet, nagyon dinamikus/áttűnés, játékeffektus, miniatűr effektus, lágy fókusz, csillagszűrő és egypontos szín (15 szűrő)
 

Motívumprogramok:

Portré, puha bőr, természet, sportok, éjszakai portré, éjszakai színpadkép, étel, kézből fényképezés éjjel, élelmiszer, Bébi1, Bébi2, Házikedvenc, Naplemente, Nagy érzékenység, Üvegen keresztül, HDR, Csillagos ég

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő típusa Live MOS
Oldalarány 4:3
Min. záridő 1/1 960 s
Maximum ISO 3 200 db

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 24 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 480 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/3,3
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/6,4
Optikai zoom 20 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható

Memória és mentés

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor-kapacitás 1 250 mAh

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi
Audio/Video Mini HDMI

Csomag tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter
Kód:  ON027k
Termékszám:  DMC-TZ55EP-W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20