Oldal frissítése

Panasonic LUMIX DMC-FZ72

4,8 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic LUMIX DMC-FZ72

 

Sokoldalú felhasználás
A Panasonic LUMIX DMC-FZ72EP-K egy első osztályú digitális fényképezőgép. A lencse 20 mm-es ultraszéles látószögének köszönhetően közelről és messziről is lehet vele fényképezni. Ezzel a 24 mm-es látószöghöz viszonyítva mintegy 140%-kal tágabb perspektívát kínál.
 A 60-szoros optikai zoomképességű objektív távoli tárgyak, állatok vagy sportesemények megörökítését egyaránt lehetővé teszi. Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor a zoom még tovább fokozható, ha az Intelligens Zoom funkciót a külön megvásárolható DMW-LT55-ös telekonverziós objektívvel kombináljuk, amellyel akár a Hold kráteres felületét is lencsevégre kaphatjuk.

Hatékony képstabilizálás

Az optikai képstabilizátor hatékonyan csökkenti a remegő kéz okozta rezgéseket. Az a szögtartomány, amelyen belül a DMC-FZ72 képes kompenzálni a remegéseket, 200%-kal nagyobb, mint a DMC-FZ62-es előd esetében, azaz most akár 1200 mm-es szupertelefotókat is készíthetünk kézből. Ráadásul a 60-szoros optikai zoom Full HD videók felvételekor is elérhető. 
 

Gyors felvétel

Inkább fényképezzen több képet és utána válassza ki a megfelelőt. A korszerű Venus Engine képfeldolgozó 16 megapixeles felbontás esetén 9 képkocka/másodperc sebességű fotózásra képes.
Az megálmodott összeállítás könnyen megvalósítható a 3 hüvelykes képernyő segítségével vagy elektronikus keresővel a 60 fps-re megnövelt képmennyiséggel a késések csökkentése érdekében.

 

 

Full-HD videofelvétel

A kamera 1920x1080 pixel felbontású videofelvételre képes. Minden, amit megörökít AVCHD vagy MP4 formátumban ment el. Hogy ne késsen le a fontos pillanatokról, a tetején egy speciális gomb azonnal elkezdi a videofelvételt további beállítások nélkül.

Kreatív lehetőségek

A kreatív fotósok örömére összesen 15 különböző szűrő mód és kiemelt P / A / S / M programok találhatóak a készülékben. A szűrők a használatkor azonnal alkalmazhatóak, hogy rögtön megtekinthesse a végső eredményt, valamint videó felvételekor is használhatóak. 

 

További információk:

Standard csomagolás:
PHOTOfunSTUDIO 9.2a / Adobe Reader szoftver
Általános tartozékok: Akkumulátor, töltő, USB kábel, vállpánt, CD-ROM, Lencsevédő, lencsevédő sapka zsinórja

Paraméterek

Típus és funkció

Jellemzők Arcfelismerés

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete 1/2,3"
Oldalarány 4:3
Min. záridő 1/1 960 s
Maximum ISO 3 200
Sorozatfelvétel maximális sebessége 9 fps

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 20 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 1 200 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/2,8
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/5,9
Optikai zoom 60 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)

Memória és mentés

Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC
Belső memória 200 MB (0,2 GB)

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video HDMI, A/V (TV Kimenet)
Támogatja a közvetlen nyomtatást DPOF (Digital Print Order format)
Kód:  ON013dx
Termékszám:  DMC-FZ72EP-K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20