Oldal frissítése

Panasonic LUMIX DC-S1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic LUMIX DC-S1

A(z) Panasonic LUMIX DC-S1 tükör nélküli digitális fényképezőgéppel kiváló minőségű képeket készíthetsz. Ezt a fényképezőgépet CMOS típusú és Full Frame formátumú érzékelővel ruházták fel. Ami jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy 6K felbontású videókat örökíthessünk meg vele. Az érzékelő max. felbontása 24,2 Mpx, oldalaránya pedig 16:9. A funkciókat és beállításokat a 3,2" kihajtható érintőképernyőn tudjuk aktiválni. Ennek köszönhetően a videóbejegyzések és a szelfik készítése is jóval egyszerűbb. A kijelzőt egyetlen mozdulattal ki lehet hajtani és tetszőlegesen szögben elforgatni. A Live view technológia segítségével úgy láthatod a világot, mintha a keresőn keresztül szemlélnéd. A kész képek és videók SD, SDHC, SDXC, CFexpress Type B és XQD típusú memóriakártyára mentődnek el. A gép tápellátását egy akkumulátor garantálja, melynek teljesítménye 3050 mAh. A gyártó adatai alapján, egy feltöltéssel akár 380 kép is elkészíthető.

A(z) Panasonic LUMIX DC-S1 tükör nélküli digitális fényképezőgép fontosabb tulajdonságai

  • A(z) Panasonic digitális fényképezőgép érzékelőjének típusa CMOS
  • A(z) elektronikus kereső megengedi számunkra a fotózni kívánt tárgy és a beállítások ellenőrzését
  • A(z) Panasonic márkájú érzékelő felbontása 24,2 Mpx
  • 3,2" kihajtható érintőképernyő
  • Max. videófelbontás: 6K
  • A fényképezőgép váza nagyon ellenálló
  • A gyártó adatai alapján, egy feltöltéssel 380 kép fénykép is készíthető

A(z) Panasonic MILC fényképezőgépének külső jellemzői

Ennek a remek gépnek a méretei 14,89 × 11 × 9,67 cm így leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnek utazni. Tömege csupán 899 g, tehát a bőröndöt sem fogja húzni. Strapabíró kivitelének hála a természetbe is bátran magunkkal vihetjük. A gép vázának elülső részén elektromos csatlakozó pontokat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív pontos rögzítésére szolgál. A kezelőgombokon kívül a gépen találunk még egy kijelzőt és egy elektronikus keresőt is. További előnye a felső részén található papucs, amely a vaku, mikrofon vagy más tartozékok csatlakoztatására szolgál. A doboz tartalma (a gépen kívül): objektív.

A(z) Panasonic MILC fényképezőgépének portjai és a támogatott formátumok

A videófelvételekhez H,265/MPEG-H HEVC és AVCHD kodeket alkalmaz, melynek célja a videó méretének csökkentése látható minőségromlás nélkül. A beépített Bluetooth és WiFi segítségével egyszerűen és gyorsan csatlakozhatunk számítógépünkhöz vagy okostelefonunkhoz. A tükör nélküli fényképezőgépet egy hagyományos USB csatlakozóval tudjuk összekötni a PC-vel. A profik kedvéért a gépet ellátták egy mikrofon csatlakozóval is. A grafikus kimenetek tekintetében közkedvelt HDMI konnektorral rendelkezik.

Mi egyebet kínál a(z) Panasonic LUMIX DC-S1 fényképezőgép?

A(z) Panasonic gépének legnagyobb érzékenysége (ISO) 51200. A folyamatos (sorozat) felvétel sebessége 9 kép/mp. A tökéletes fényképek érdekében a záridő egyénileg változtatható 1/8000 -tól/-től - 30 s -ig.

A(z) Panasonic objektívével tökéletes fotókat készíthetsz

A fényképezőgéppel kézhez kapsz egy objektívet is. Úgy tervezték, hogy közeli és távoli tárgyakat is kényelmesen lehessen vele fotózni. Az objektív minimális és maximális fókusztávolsága 20 (35 mm-re átszámítva: 24 ) - 60 mm (35 mm-re átszámítva: 60 mm), ebből kifolyólag kiválóan alkalmas tájképek, épületek, riportok vagy portrék fotózásához. A(z) optikai zoomnak hála jóval közelebbre hozhatod a fotózni kívánt tárgyakat. Az aktuális objektív fényerőssége f/22 - f/4 között mozog a lencse gyújtótávolságától függően. A rekesznyílás max. értéke 22. A modern technológiának köszönhetően 15 cm távolságból képes élesíteni.

Kód:  ON082b12NP
Termékszám:  Nadpoložka
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05