Oldal frissítése

Panasonic Leica 12-60 mm F/2.8-4 ASPH Power OIS fekete

Ingyenes
szállítás boltjainkba
407 190 Ft

Panasonic Leica 12-60 mm F/2.8-4 ASPH Power OIS fekete

Készítsen nagylátószögű tájképet, hangolja össze a lehetőségeket a tökéletes portréfotóhoz vagy akár közelítsen a részletekre. Úgy véli ezek elvégzéséhez egy táskányi felszerelés szükséges? Tévedés! Ezen objektívvel bármilyen szituációban lenyűgözően részletgazdag, élethű képeket készíthet. A lencse akár mostoha körülmények között is használható, így bármilyen helyzetben találja Magát, arra mindig számíthat.

Legfontosabb jellemzők

  • Egy lencse számos szituációra
  • Optikai képstabilizátor a borotvaéles képekért (O.I.S.)
  • Első osztályú optika a torzításmentes fotókért
  • Strapabíró, csepp-, por-, víz- és fagyállóság
  • Nanotechnológiás felületkezelés
  • Kiváló minőségű fotók és videók

Nagyobb stabilitás mindenki kezében

Kedvezőtlen fényképészeti szituációkban is kiváló minőségű képeket készíthet. Ráadásul állvány használat nélkül. Nem egy sziklaszilárd kezet fog találni a csomagban. Ahelyett egy rendkívül hatékony optikai képstabilizátorra (O.I.S.) tesz szert. Az könnyűszerrel megbirkózik a fényképezőgép nagyobb beremegésével is. Képei így élesen kirajzolódó kontúrokra és borotvaéles minőségre tesznek szert nagyítás és gyenge fényviszonyok esetén is.

A tökéletes társ videofelvétel készítésében

Az objektív kvalitását videofelvétel készítésnél is értékelni fogja. A folyamatos rekesznyílás állítás eliminálja a nagy fényességbeli ugrásokat, továbbá a megdöbbentő teljesítményű autofókusz rendkívül csendes működése zavartalan hangrögzítést eredményez. A pontos, szinte már a struktúra és textúra szintjén történő élesítés 4K felbontásban még inkább lenyűgöző hatással bír, mivel az kiváltképp alkalmas a rögzített képminőség hű visszaadására.

Akárcsak egy festmény

A lencse 14 lencsetagot tartalmaz 12 csoportban és fejlett optikai elemekkel van felszerelve, melyek számos gyakori hibát ellensúlyoznak. A négy darab aszférikus (ASPH) lencsével hatékonyan megelőzhető a szférikus képhiba és torzítás, míg azok kisebb tömeget és méretet jelentenek. Az extra-alacsony szórású (ED) lencsék kromatikus képhibákat korrigálnak. A különleges nanotechnológiás felületkezelés révén megszabadulhat a szellemképektől és becsillanásoktól is.

Paraméterek

Ajánlott

Modell PEN E-PL9, PEN E-PL10, LUMIX DC-G100, LUMIX DC-G9, LUMIX DC-GX800(GX850), LUMIX DMC-G3, LUMIX DMC-GF6, LUMIX DMC-GF8, LUMIX DMC-GH5, LUMIX DMC-GH5S, LUMIX DMC-GX7, LUMIX DMC-GX8, LUMIX DMC-GX80, LUMIX DMC-GX85, LUMIX DMC-GX9, LUMIX DMC-GH3, LUMIX DMC-GH4

Bajonett

Bajonett Micro 4/3
Fényképezőgép típusa Tükör nélküli

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Micro 4/3
Objektív típusa Zoom
Min. gyújtótávolság 12 mm
Max. gyújtótávolság 60 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 120 mm
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 24 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/2,8
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/4
Maximális rekesznyílás 22
Szűrőátmérő 62 mm
Min. fókusztávolság 20 cm
Szűrő átmérője 62 mm

Funkciók

Funkció Optikai stabilizátor, Por- és nedvességálló, Videóhoz (csendes motor)
Karbantartás típusa Automatikus
Fókusz technológiája MF
Optikai stabilizátor Igen

Méret

Hossz 86 mm
Átmérő 68,4 mm

Tömeg

Tömeg 320 g
Kód:  ON105l5
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  H-ES12060E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10