Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Panasonic HC-X1E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic HC-X1E

A HC-X1 kamera 4K felbontással, 60p vagy 50p videofelvétellel, húszszoros optikai zoommal, 24 mm-es látószöggel és 1,0 hüvelykes képérzékelővel rendelkezik. Már ezek az alapvető jellemzők is egyértelműen elrendelték, hogy ez a készülék profi alkotóknak készült, akik minőségi technológiát és lenyűgöző képminőséget szeretnének. A praktikus kezelési megoldások és a funkciók széles választéka teszi ezt a kamerát még hasznosabbá.

Legfontosabb jellemzők

  • Lenyűgözően részletes 4K kép kompromisszumok nélkül
  • Továbbfejlesztett optikai stabilizáció az éles videóért
  • Profi beállítások és széleskörű funkcionalitás
  • Intelligens AF (sebesség, érzékenység, sáv)
  • Videó tömörítés MPEG-4 AVC/H.264 High Profile (MOV/MP4/AVCHD)
  • Állítható kijelző és OLED kereső a tökéletes rálátáshoz
  • 2 SD kártyafoglalat

Univerzális rögzített objektív

A kamerához kifejlesztett Leica Dicomar 4K objektív kiváló képminőséget biztosít minden helyzetben és bármilyen fénynél. Az iparág legszélesebb látószögű objektívjével rendelkezik, amelynek köszönhetően profi minőséggel és minimális torzulással rögzíthet széles látószögű lencse használata nélkül. Elsőséget élvez az 1 hüvelykes 9.46 megapixeles MOS-érzékelőjével is. A világ első kamerája, amelynek beépített objektívjének képérzékelője ilyen magas színvonalú.

Páratlan képstabilitás

A 4-Drive Lens System nagyban hozzájárul a kamera kompakt használatához, mivel könnyebbé teszi a kézzel való forgatást. Egymástól függetlenül a 4 motoros objektívrendszerével mind a négy lencsecsoportot meghajtja. Ez nagyban növelte a képstabilizáció hatékonysági területét. A Full HD üzemmódban aktiválódik a hibrid stabilizátor, amely elektronikus képstabilizálással egészíti ki az optikai képstabilizálást.

Egyszerű használat

A rengeteg funkcióval ellátott kamera kezdettől fogva szakértőknek volt szánva. A lencsén három zoom gyűrű, fókuszáló és rekeszbeállító található. Továbbá  13 gyorsgomb is helyet talált a készüléken, amelyek a felhasználó igényei szerint programozhatóak. A jelenet áttekinthetőségét a kamera fogantyújába beépített kijelző biztosítja. A kijelző függőlegesen 270 fokban forgatható, ami nagyban megkönnyíti a forgatást szokatlan szögből. További előnye az elektronikus OLED képkereső 1.769 millió képponttal és a kiváló minőségű színes reprodukció.

Fejlett minden szempontból

Az elsőrangú képen kívül minden szakembernek örömet okoz a kiváló hang, amely megfelel a szigorú szakmai követelményeknek. Rendelkezik továbbá kétcsatornás XLR bemenettel a mikrofon (nem a csomag része), vagy a fantom táp (48 V) csatlakoztatásához. A hang kiváló minőségben feljátszható két csatornában a 16 bites lineáris PCM (MOV/MP4) vagy a Dolby Digital (AVCHD) rendszerrel.

Paraméterek

Érzékelő mérete 1"
Érzékelő felbontása 9,46 Mpx
Optikai zoom 20 ×
Kijelző mérete 3,5 "

Típus és működés

Képstabilizálás Optikai
Típus Professzionális
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás 4K (4096 × 2160)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC, micro SD
Támogatott formátumok JPEG
Támogatott video formátumok H.264, MP4, Mov, MPEG
SD kártya max. méret 128 GB

Kimenetek

Audio/Video HDMI, A/V (TV Kimenet)

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 5 900 mAh
Akkumulátor megjelölése VW-VBD58, AG-VBR59, AG-VBR89G, AG-VBR118G
Tápellátás típusa Akkumulátor

Méretek és tömeg

Szélesség 17,3 cm
Magasság 19,5 cm
Mélység 34,6 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma Töltőkábel/adapter, Tartó, Objektív sapka
Kód:  OP269z2
Termékszám:  HC-X1E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10