Oldal frissítése

Panasonic HC-V270EP-R piros

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic HC-V270EP-R piros

Ne aggódj, hogy, hogy elveszíti néhány egyedi emlékeket, mert hála ez erős digitális videokamera a Panasonic az Ön lesz a szél, hogy rögzítse azokat az értékes pillanatok életed Full HD felbontásban. A kamera el van látva egy 28 mm-es nagylátószögű objektívvel a jelenet hiányzik valami fontos. Oneszerű felhasználói felület teszi a forgatás pillanatait családja és barátai szórakoztató kezdőknek. 

Legfontosabb jellemzők

  • 28mm-es nagylátószögű objektívvel
  • Nagy rekesz - F1.8 (széles) / F4.2 (TELE)
  • BSI érzékelő
  • 50x optikai zoom és 90x intelligens zoom
  • öttengelyes képstabilizátor Hybrydy O.IS+
  • Wi-Fi és NFC gyors megosztása és integráció intelligens készülékek
  • iA / iA Plus az optimális eredmény

Adj teret a kreativitás

Széles látószögű objektív 50x optikai zoom segítségével lőni nagylátószögű tájak, hanem érdekes részleteket a különböző eseményeket. Magas képminőség zaj nélkül, még gyenge fényviszonyok mellett is biztosítja a jelenléte erősen világító lencse együtt a BSI érzékelő. Nem kell aggódni, még kezet forgatás során a hasonló esetek miatt tud támaszkodni öttengelyes Hybrydy O.IS+Aki arról nevezetes, arra szolgálnak, hogy elfog éles elmosódásmentes képek. Level Shot funkció képes felismerni a ponyva a készülék, és hasonlítsa össze a képet. Azonban, ha a döntés a szándék, akkor válasszon egyet a lehetséges beállítási ezt a funkciót (ki, normális, erős).

Kreatív vezérlés funkció megnyitja az ajtót, hogy a kreativitás, amely lehetővé teszi, hogy rögzítsék eredményeket egy adott helyzetben. Funkciók iA (Intelligens Automata) rögzíti a környezeti feltételek, így biztosítva az optimális eredményeket a forgatás. Az iA Plus ezen felül lehetőséget nyújt az expozíció kompenzáció és a fehéregyensúly. 

változatos csatlakoztatási

A kamera van felszerelve, Wi-Fi és NFC portokat, hogy fedezi a gyors megosztását a rögzített képek és videók. One gombnyomásos funkciót, akkor küldje el alkotásait Ustream interneten. Csatlakozás egy smartphone kapsz számos más lehetőség, mint például. Vezeték nélküli másolása a PC, vezeték nélküli videó lejátszást a TV, otthoni felügyelet alatt nincs, vagy használja a smartphone, mint egy távirányító. A szülők már nem kell aggódnia, hagyta a gyerekeket egyedül a kiságyban, mert a függvény Baba telefon bejelentkezik a hang érzékelő felébredt gyermek és jelet küld egy ügyes eszköz, hogy a szülők éber lehetséges megfosztás utódaik.   

Kód:  OP260t2e
Termékszám:  HC-V270EP-R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15