Oldal frissítése

Panasonic EW1611W503 + EW-DL82-W803

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic EW1611W503 + EW-DL82-W803


Panasonic EW1611W503 elektromos szájzuhany

A Panasonic EW1611W503 + EW-DL82-W803 fogkefe és szájzuhany eltávolítja a periodontális tasakban található rejtett baktériumokat a szájüregben, így segít a periodontális betegségek kialakulásának elkerülésében és a szájhigiénia tökéletesítésében. Makulátlanul megtisztítja az interdentális tereket is, erősen ajánlott a fogszabályozókkal vagy koronákkal rendelkező emberek számára. A nagy víztartály térfogata 600 ml. 

 


Ultrahangos technológia és annak előnyei

Az ultrahangos technológia fokozza a víz áramlási sebességét, miközben kis buborékokat képez, hogy segítsen az ételmaradékok és a baktériumok eltávolításában, miközben stimulálja a problémás íny területét. Ez teszi a Panasonic EW1611W503 elektromos szájzuhanyt rendkívül hasznossá a tökéletes szájhigiénia elérésében.

 

Eltávolítja az ételmaradékokat

A Panasonic EW1611W503 szivattyúja nagynyomású vízsugarat hoz létre. Ilyen módon távolíthatja el a baktériumokat és az ételmaradékokat az interdentális területről a kifogástalan szájhigiénia érdekében.

 

Tisztítja a periodontális tasakot

A gyengéd, mégis erős és hatékony vízáramlás megszabadul a periodontális tasakokban rejlő baktériumoktól, amelyek periodontális betegséget okozhatnak.

 


Kényelmes alternatív stimuláció

Az elektromos szájzuhany kis légbuborékokat juttat a vízáramba, ami megkönnyíti az íny problémás területének stimulálását.

 

Panasonic EW-DL82-W803

Lineáris motor nagy sebességű rezgéshez

Az eredeti Panasonic EW-DL82-W803 lineáris motor technológiának köszönhetően a fogkefe körülbelül 1 mm-es nagyságú, 31 000 forgólöket/perc sebességgel rezeg. Az eredmény precíz és gyors kefemozgás.

 
Panasonic EW-DL82-W803

Az ínyek sem maradnak ki

A parodontális tasakokban rejlő parodontális betegséget okozó baktériumok eltávolításához a Panasonic EW-DL82-W803 fogkefe csúcsa az íny mentén mozog. Az íny mentén történő eredeti Panasonic mozgás lehetővé teszi, hogy a sörték könnyen hatoljanak be a parodontális tasakba, és hatékonyan távolítsák el a lepedéket.

 


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Mozgások száma/perc 31 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 2

Funkciók

Funkciók Időzítő, Nyomásérzékelő, Akkumulátor kijelző

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 1 db
Töltők száma 1 db

Tulajdonságok

Tartály térfogata 600 ml (0,6 l)
Tulajdonságok Nyomásszenzor
Programok száma 2
Kód:  PANSA803
Termékszám:  EW1611W503+EW-DL82-W803
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15