Oldal frissítése

Panasonic EW1611W503

4,6 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic EW1611W503


Panasonic EW1611 elektromos szájzuhany

A Panasonic EW1611 segítségével megvalósíthatod a tökéletes szájhigiénét. A készülék eltávolítja a szájüregből a baktériumokat, ezáltal segít megelőzni a fogínygyulladás kialakulását. Tökéletesen tisztít a fogak között, és kifejezetten előnyös azoknak, akik hidat vagy fogszabályozót hordanak. A készülék víztartályába 600 ml vizet tehetsz.



Az ultrahangos technológia és annak előnyei

Az ultrahangos technológia növeli a víz átfolyásának erősségét, apró buborékokat képez, amelyek segítenek az ételmaradék és a baktériumok eltávolításában, miközben gyengéden masszírozzák a fogíny problémás részeit. A Panasonic EW1611 elektromos szájzuhany segítségével hamarosan elérheted a tökéletes szájhigiénét.


Eltávolítja az ételmaradékot

A Panasonic EW1611 elektromos szájzuhany vízpumpája nagy nyomású vízsugár segítségével távolítja el a fogak közül a baktériumokat és az ételmaradékot, így segítségével elérhető a tökéletes szájhigiénia.


Tisztítja az fogínytasakot

A gyengéd, de nagy teljesítményű és hatásfokú vízsugár eltávolítja a fogínytasakból a fogínygyulladást okozó ártalmas baktériumokat.


Kellemes váltakozó stimuláció

Az elektromos szájzuhany a vízsugárba apró buborékokat juttat, így stimulálja a fogíny problémás részeit.



Mágneses nyél

Az elektromos szájzuhanynak hamar helyet találsz majd a fürdőszobában, mivel nem csak hatékony, hanem megjelenése is szemet gyönyörködtető. Egyszerűen helyezd be a kábeltartóval ellátott mágneses tartóba. Így a készülék alja nem érintkezik semmivel, és nem lesz piszkos. A szájzuhany mosogatógépben is mosható. 



Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 600 ml (0,6 l)
Tulajdonságok Nyomásszenzor, Tisztítási módok, Kijelző
Programok száma 10
Kód:  PANEW503
Termékszám:  EW1611W503
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10