Oldal frissítése

Panasonic EW1511

4.9 28 értékelés
Kedvezményes kóddal 22SLAGERQ215 29 910 Ft

Szolgáltatások és kiegészítők

ÁFA-s ár
35 190 Ft
ÁFA nélküli ár
27 710 Ft

Panasonic EW1511

A Panasonic EW1511 elektromos szájzuhany precízen ápolja a szájüreget. Ultrahangos technológiát alkalmaz a szórófejéhez, így szabadul meg a periodontális betegségeket okozó baktériumoktól a szájban. Emellett a Panasonic EW1511 elektromos szájzuhany eltávolítja a fogak között megrekedt ételmaradékokat és leöblíti a lepedéket a fogak felszínéről. Gyengéden stimulálja a fogínyt, egészen pontosan percenként 1600 impulzussal. A tisztítás hatékonyságát még tovább fokozzák azok a lökéshullámok, amelyeket a kipukkadó légbuborékok képeznek. Ez a technológiasegít eltávolítani a fogakon és a fogak között megült ételmaradékokat. A Panasonic EW1511 elektromos szájzuhany jelentős mértékben hozzájárul a szájüreg egészségéhez.

A Panasonic EW1511 elektromos szájzuhany főbb jellemzői


  • Szájzuhany a szájüreg tökéletes ápolásához
  • Speciális ultrahangos technológia
  • Biztonságosan szabadul meg a baktériumoktól a szájüregben
  • 5 szintű tisztítási intenzitás
  • Eltávolítja a fogak között megrekedt ételmaradékokat
  • Leöblíti a lepedéket a fog felületéről
  • A Panasonic EW1511 gyengéden stimulálja a fogínyt
  • A Panasonic EW1511 elektromos szájzuhany lökéshullámai fokozzák a tisztítás hatékonyságát
  • Ergonomikus forma a kényelmes használathoz
  • Beépített 200 ml-es víztartállyal

  Vízsugárral a lepedék eltávolításához

  A Panasonic EW1511 elektromos szájzuhany biztosítja a szájüreg kifogástalan tisztítását. Erőteljes vízsugárral biztonságosan szabadítja ki a periodontális tasakokban található lebegő lepedéket, csak úgy, mint a fogakon leülepedett lepedéket.

  Ultrahangos technológia

  A Panasonic EW1511 elektromos szájzuhany csúcs-modern ultrahangos technológiát alkalmaz, amely precízen szabadul meg a fogközi területekben húzódó ételmaradékoktól. Ennek köszönhetően eltávolítja a baktériumokat is a fogközi részekről, amelyekhez egyébként egy hagyományos fogkefével nem tudnál odaférkőzni.

  A fogíny tökéletes higiéniai ápolása

  A Panasonic EW1511 elektromos szájzuhanyt használhatod a fogíny stimulálására is. Az 5-ös víznyomás intenzitással a vízsugár percenként 1600 impulzussal stimulálja a fogínyt. A vízellátásról a beépített 200 ml-es tartály gondoskodik.

  Panasonic EW1511 szájzuhany magas vízállósággal

  A Panasonic EW1511 elektromos szájzuhany az IPX7 technológiával vízálló. Ez azt jelenti, hogy minden probléma nélkül használhatod folyóvíz alatt is. A Panasonic EW1511 szájzuhany kényelmes használatát az ergonomikus formája teszi teljessé.

  5 szintű tisztítás

  A Panasonic EW1511 elektromos szájzuhany 5 tisztítási intenzitást kínál, amelyet a saját igényeidnek megfelelően szabályozhatsz. A készülék működését az újratölthető akkumulátor biztosítja.


  Paraméterek

  Típus

  Típus Szájzuhany

  Tulajdonságok

  Tartály térfogata 200 ml (0,2 l)
  Funkciók Tisztítási módok, Kijelző
  Programok száma 5
  Tápellátás Hálózati
  Fúvókák száma a csomagban 2
  Kód:  PANES511
  Jótállás: 24 hónap
  Termékszám:  EW1511W503
  Linkek: Gyártó honlapja:

  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

  Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

  További információ
  Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
  P-DC1-WEB27