Oldal frissítése

Panasonic ES-LV6Q-S803

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic ES-LV6Q-S803

Bezdrátový holící strojek s flexibilní hlavou

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Borotva 5 pengével és rugalmas Multi-Flex 5D fejjel

A Panasonic ES-LV6Q vezeték nélküli borotva rugalmas Multi-flex 5D fejjel és japán ötpengés technológiával tökéletesen sima borotválást biztosít még a nehezen hozzáférhető helyeken is. A maximális kényelem érdekében érzékelővel is rendelkezik a szakáll típusához, emellett ultra lassú lineáris motorral és vízálló szerkezettel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a kényelmes nedves borotválást. A tápellátásról a 45 perces üzemidőt biztosító Li-ion akkumulátor gondoskodik, amely feltöltése kevesebb, mint 1 órát vesz igénybe. A  készülék testén található jól olvasható, multi LED kijelző tájékoztat az akkumulátor állapotáról.


5D rugalmas fej

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


5D rugalmas fej

Az innovatív fejrögzítő mechanizmus javítja a fej mozgását, így a borotvafej pontosabban követi az arc kontúrjait. A szorosabb érintkezés a bőrrel egyenletesebb és gyengédebb borotválást eredményez. Egy visszahúzható trimmelő is rendelkezésedre áll a gyors szakállvágásához.

Borotválkozási rendszer 5 pengével

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


5 pengés borotváló rendszer

A fésűfogakra hajazó vágópenge elsőként a hosszú szakállat borotválja. Egy fordított kúp alakú gyors emelőplatform fogja be és vágja le az áll alatti szakállat, míg a végső penge eltávolítja a legmakacsabb szakállat is. A Smooth Slider lehetővé teszi a borotvafej forgását és sima mozgást garantál a bőrön.

Břity se sklonem 30°

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Belső pengék 30° -os dőlésszöggel

A belső pengék 30° -os vágóéllel rendelkeznek, ami hihetetlenül sima borotválást nyújt. A körkörös külső fólia egyenletes tapadást biztosít a bőrhöz még az áll alatt is, így garantálja a teljes felület tökéletes borotválását.


Lineární motorek

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Ultra finom borotválkozás

A borotvát egy rendkívül gyors lineáris motor hajtja, amely percenként 14 000 fordulatszámot végez. Nagy teljesítményének köszönhetően sima és alapos borotválkozást biztosít még a legmakacsabb szakáll számára is.

Japonská technologie výroby břitů

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


A japán tudás ihlette

A Panasonic márkát a japán szakértelem ihlette az éles és erőteljes pengék gyártásában az új pengék fejlesztésekor. A modern technológiák alkalmazásával olyan kiváló minőségű pengéket fejlesztettek, amelyek remekelnek a tartósságukat, a pontosságukat és az élességüket illetően.

Borotválkozásérzékelő

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Borotválkozás érzékelő

A speciális érzékelő felismeri a szakállsűrűséget, majd ahhoz igazítja a gép teljesítményét. Vastagabb szakáll esetén megnöveli a motor forgását és felgyorsítja a mozgást a teljesítményveszteség elkerülése érdekében. Amennyiben vékony szálú szakállt érzékel, automatikusan csökkenti a teljesítményt a bőr sérülésének megelőzésére.

Omyvatelné tělo

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Tisztítható szerkezet

A készülék mosható változata könnyen tisztítható folyóvíz alatt. A vízálló kialakításnak köszönhetően élvezheted a nedves borotválkozás előnyeit a borotvahab vagy gél használatával a selymes, sima borotválkozás érdekében.



Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Terület

Terület Arc

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Működési idő 45 perc
Töltési idő 1 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős, Digitális kijelző, Gyorstöltés

Ajánlott

Ajánlott Nedves borotváláshoz

Szín

Szín Fekete
Kód:  PANHO983
Termékszám:  ES-LV6Q-S803
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20