Oldal frissítése

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozat

5 1 értékelés
163 990 Ft

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozat

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

Az ergonomikus kialakítású Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú, matt fekete színű elektromos borotva száraz és nedves borotválkozáshoz egyaránt használható. 6 továbbfejlesztett japán pengével, extra erős, lineáris motorral, percenként 84 000 keresztirányú vágómozgással, szakállérzékelő technológiával, a Panasonic leghajlékonyabb 22D fejével, valamint precíz és éles, felcsúsztatható trimmelővel rendelkezik. Az ES-LS9A-K803 borotva minden szakálltípussal könnyedén megbirkózik egyetlen lépésben, hosszan tartó, érzékeny és sima arcbőrt vagy akár ápoltborostát biztosítva számodra. Az automatikus tisztító- és töltőállomás gondoskodik a higiéniáról és a Panasonic 6 pengés borotvájának hosszabb élettartamáról.

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

Panasonic 900+ borotva termékcsalád

A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva a legjobb választás a selymesen sima, mégis érzékeny bőrhöz, de a borosta* ápolásához is ideális. A Panasonic borotvák ebben a termékcsaládban 6 pengével rendelkeznek, és több mint 8 órán keresztül képesek a legkényelmesebb és legjobb eredményt nyújtani.* A kínálat csúcsán olyan készülékeket találsz, amelyeket úgy terveztek, hogy még a legmakacsabb borostától is egy mozdulattal megszabadítsanak.**

* Németországban augusztusban végzett hazai vizsgálatok alapján,.
2021 100 férfi bevonásával, akik 1, 3 és 5 napos borostán tesztelték, 4 héten keresztül. 
** Elődjéhez, az ES-LVgF-hez képest, belső tesztelés alapján. 

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

Bármilyen szakálltípussal megbirkózik

A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotvát 6 továbbfejlesztett, japán, rozsdamentes acélból készült pengével szerelték fel. Ezáltal bármilyen szakálltípusra ideális, beleértve a legigényesebbeket, a legmakacsabbakat és nem utolsósorban a hosszabb szakállakat is. És ez az áll és a nyak területére egyaránt vonatkozik. A pengék további előnye, hogy növelik a bőrrel érintkező felületet, ami a 10%-kal kisebb nyomással együtt hozzájárul a simább borotválkozáshoz, minimális bőrirritáció mellett. * 
* Az LV97 5 pengés borotvához képest.

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

6 japán penge a borotva könnyű mozgatásához

A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva az alábbi 6 japán pengével büszkélkedhet: 2 vastag penge borostához, 2 emelő penge a lapos szakállhoz, 2 vékony (41 µm) rozsdamentes acélból készült befejező penge a bőrrel való lehető legszorosabb érintkezéshez és a sima borotválkozáshoz. A Smooth Slider lehetővé teszi az oldalirányú forgást és csúszást. Ennek köszönhetően a Panasonic borotva mozgatása könnyűvé válik a bőr minimális igénybevétele mellett.

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

Nano-élezett, rozsdamentes acél pengék

A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva rozsdamentes acél pengéi rendkívül tartósak és évekig tartanak. A gyártó a szamuráj kardforgatók hagyományait vette alapul. Így a pengéket 30 fokos szögben, nano felületkezeléssel élezik. A Panasonic borotva ezért még a legsűrűbb borostával is könnyen és hatékonyan megbirkózik, minden alkalommal sima és rendkívül érzékeny bőrt biztosítva.

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

A borotva extra erős, lineáris motorral rendelkezik

Akár sűrűbb, akár ritkább a szakállad, a Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotvával könnyen megszelídítheted. A készülék extra erős, lineáris motorral rendelkezik, percenként 84 000 keresztvágó mozgással. A Panasonic fejlett mágneses lebegtetési technológiával ellátott borotvája képes állandó borotválkozási sebességet fenntartani a szoros érintkezés és hosszan tartó hatás érdekében.

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

Testre szabott teljesítmény a szakállérzékelő technológiának köszönhetően

A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva a szakállérzékelő technológiával személyre szabott teljesítményt nyújt. A készülék a teljesítményt pontosan az arc körvonalaihoz, a szakáll vastagságához és a szakáll sűrűségéhez tudja igazítani. Ez megkíméli a bőröd, és nem kell aggódnod semmi miatt. Ahol sűrűbb a borosta, a teljesítmény megnő. Ha elhagyod ezt a területet, a teljesítmény automatikusan újra lecsökken.

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

A Panasonic legrugalmasabb fejével felszerelve

A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva 22D borotvafeje a jelenleg kapható legrugalmasabb borotvafej. Így könnyedén simára borotválhatod az arcod. A fej 10 irányban, a hat vágóél pedig 12 irányban, vízszintesen és függőlegesen is önállóan mozoghat. A Panasonic elektromos borotva pontosan követi arcod minden vonalát.

Az ES-LS9A elektromos borotva egyéb jellemzői


Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

Precíz és éles, billenő trimmerrel

A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva további erénye, hogy egy precíz és éles, billenő trimmelővel is ellátták, amely kényelmesen használható. Tartós, rozsdamentes acélból készült, 45 fokos élű pengékkel rendelkezik a villámgyors borotválkozás, a szoros érintkezés és a borosta ápolása érdekében.

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

A Panasonic LS9A szárazon vagy nedvesen is borotvál

A száraz vagy nedves borotválkozást kedveled jobban? Nem kell kompromisszumot kötnöd. A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva ugyanis mindkettőre képes. Használhatod önállóan, de géllel vagy habbal is. Mindig nagyszerű eredményt fogsz elérni.

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

Praktikus automata tisztító és töltőállomás

A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva tartozéka egy automatikus tisztító- és töltőállvány is, amely nagyszerűen gondoskodik a készülékről és a higiéniáról. Feltölti a Panasonic borotvát, és egyúttal eltávolítja a faggyút és a szakállnyesedéket. Ez növeli a pengék és a gép élettartamát.

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

Az ergonomikus forma biztosítja a Panasonic készülék kényelmes fogását

A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva matt fekete kivitelben készült, az kifinomult, ergonomikus kialakítása pedig segíti a kényelmes fogást. A LED kijelzők mutatják az akkumulátor töltöttségi szintjét és a Panasonic borotva működési állapotát.

Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva

A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva legfontosabb jellemzői

  • A Panasonic ES-LS9A-K803 900+ sorozatú elektromos borotva nedves és száraz borotválkozást egyaránt lehetővé tesz.
  • 6 továbbfejlesztett, japán pengével a könnyű mozgás és a bőr minimális igénybevétele érdekében.
  • Extra erős, lineáris motor 84 000 vágással percenként
  • Bármilyen szakálltípussal megbirkózik
  • Különösen alkalmas hosszabb borosta esetén
  • Sima, puha, hosszan tartó eredményt biztosít fáradságmentesen
  • A szakállérzékelő technológia testre szabja a Panasonic borotva teljesítményét
  • A 22D fej 10 irányban, a hat vágóél pedig 12 irányban, vízszintesen és függőlegesen, egymástól függetlenül mozgatható
  • Precíz és éles, billenő trimmelő a villámgyors borotválkozáshoz, a szoros érintkezéshez és a borosta ápolásához
  • Az LS9A elektromos borotvaszett tartozéka egy  automatikus tisztító- és töltőállomás, amely feltölti a készüléket és eltávolítja a faggyút és a szakállnyesedéket
  • Kényelmes fogás az ergonomikusan kialakított fogantyúnak köszönhetően
  • Színkivitel: matt fekete

Paraméterek

Típus

Típus Férfi
Terület Arc

Terület

Terület Arc

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Működési idő 50 perc
Töltési idő 1 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Elöblíthető, Trimmelős, Digitális kijelző, Gyorstöltés

Ajánlott

Ajánlott Száraz borotváláshoz, Nedves borotváláshoz

Szín

Szín Fekete

Elemek

Elemek típusa Beépített újratölthető
Elemek száma 1 db
Elemek mellékelve Igen
Kód:  PANHS223
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ES-LS9A-K803
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15