Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Panasonic ES-EL2A

4,2 22 értékelés
16 390 Ft

Panasonic ES-EL2A

Epilátor flexibilis fejjel

Puhább bőr minden egyes epilálással

A Panasonic ES-EL2A epilátor feje 90°-ban forgatható, így alkalmazkodik tested kontúrjához és nyugodtan gondjaira bízhatod az epilálást. A 60 csipesszel felszerelt dupla tárcsa hatékonyan és finoman távolítja el a szőrszálakat.  Az eredmény: hosszantartó hatás, fantasztikusan puha bőr! A szett praktikus tokot és egy tisztítókefét is tartalmaz. 


Dupla tárcsa

Kétszer több tárcsa

A duplatárcsás epilációs fejrendszer 60 éles csipeszt tartalmaz, amelyek még a legkisebb szőröket is képesek eltávolítani. Az eredmény így pedig bársonyosan sima érintésű bőr lesz.

3 rychlosti

3 sebességfokozat

Az EL sorozat 3 fokozatú, amelynek köszönhetően az epilálás gyorsaságát az adott testrészhez igazíthatod. Az egyes fokozatok között egyszerűen válthatsz a gomb megnyomásával.

Szélesebb epiláló fej

Szélesebb fej a gördülékeny epilálásért

Az  ES-EL2A a többi Panasonic modellel összehasonlítva 30%-kal szélesebb fejjel rendelkezik. Felületére így több csipesz fér, amelyek alaposabb és gördülékenyebb szőrtelenítést garantálnak.

Forgatható fej

Maximálisan rugalmas

A Panasonic epilátor flexibilis fejjel rendelkezik, amely 90 fokban képes mozogni, ennek köszönhetően tested kontúrjához teljes mértékben alkalmazkodik. Így minimális erőfeszítéssel végezheted el az alapos szőrtelenítést.

Nedves epilálás

Szárazon és nedvesen is

Vízálló konstrukciójának köszönhetően gond nélkül használhatod a zuhany alatt vagy habgéllel. Egyúttal kádban is használható szőrtelenítésre a meleg víz hatására felpuhult bőrön.

Akkumulátoros működés

Akkumulátoros használat

Az akkumulátor 30 perces üzemidőt tesz lehetővé, újbóli feltöltése pedig 1 órát vesz igénybe. A szett több epilálófejet, egy praktikus tokot és tisztítókefét is tartalmaz.


Paraméterek

Típus

Terület Láb, Intim részek

Típus

Típus Hagyományos

Terület

Terület Láb, Intim részek

Típus

Típus Női

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Nedves epilálás, Billenő fej, Megvilágítás
Csomag tartalma Tiszító ecset, Tok/tartó

Tulajdonságok

Sebességfokozatok száma 3
Üzemmódok száma 3

Szín

Szín Fehér

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Kód:  PANES984
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ES-EL2A-A503
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15