Oldal frissítése

Panasonic eneloop NAB. CC51E N

3,7 3 értékelés
7 390 Ft

Panasonic eneloop NAB. CC51E N

A minőségi Panasonic töltőt AA ceruza elem és AAA ceruza elem feltöltéséhez alkották meg. NiMH elemtípusokkal használható. Az elemeket körülbelül 10 óra alatt tölti fel teljesen. 4 töltőnyílás használható egyszerre. A gyártó egy hasznos töltésjelzővel is ellátta. Így egyből tudni fogod, hogy feltöltődtek-e már az elemek. Az elemtöltő a pénztárcát és a környezetet is kíméli, amit mindenki értékelni fog. Sőt még az elemeket is feltölti.

Elem töltő Panasonic eneloop NAB. CC51E N ...

A praktikus Panasonic eneloop NAB. CC51E N elemtöltő fő előnyei

  • AA ceruza elem és aAA ceruza elem elemek feltöltéséhez gyártották
  • Ezeket az elemcellákat támogatja: NiMH
  • Az elemeket megközelítőleg 10 óra alatt tölti fel
  • Az egyszerű töltésjelző elárulja, hogy feltöltődtek-e már az elemek
  • Védelmi funkciók: túlmelegedés elleni védelem, túlterhelés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, hibás elemek érzékelése és polaritás érzékelés
  • A csomag nem tartalmaz elemeket, így azokat külön kell beszerezned
  • 4 töltőnyílás áll rendelkezésre

A(z) Panasonic elemtöltő védelme

Az összes töltőnek rendelkeznie kellene valamilyen biztonsági védelemmel mind saját maga, mind az újratölthető elemek részére. Evégett a(z) Panasonic által megalkotott elemtöltő is rendelkezik néhány biztonsági funkcióval. Ha a hőmérséklete elfogadhatatlan szintre emelkedne, akkor automatikusan kikapcsol. Ezenkívül túlterhelés elleni védelemmel ugyancsak kiegészítették. A(z) Panasonic elemtöltőt rövidzárlat elleni védelemmel szintén felszerelték. Továbbá a hibás elemeket is érzékeli. Így nem fog megesni az, hogy sérült elemet próbálsz feltölteni. Az elemek megfelelő behelyezéséről a polaritásérzékelő funkció fog informálni.

Paraméterek

Rendeltetés

Tölthető elem típusa AA ceruza elem, AAA ceruza elem
Elemcella típus NiMH

Tulajdonságok

Töltőnyílások száma 4
Töltési idő 10 óra
Vedelem Túlmelegedés elleni védelem, Túlterhelés elleni védelem, Rövidzárlat elleni védelem, Hibás elemek érzékelése, Polaritás érzékelés
Funkciók Feltöltésjelző, Időzítő a töltés leállításához

Csomagolás

A csomag tartalma Akkumulátor nélkül

Méret & súly

Szélesség 7,3 cm
Magasság 18,2 cm
Mélység 10,6 cm
Tömeg 240 g
Kód:  HM067a12
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CC51EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10