Oldal frissítése

Panasonic EH-XS01

Kiegészítők a termékhez

Panasonic EH-XS01

Nanorészecskés arcgőzölő

Természetes módszer a ragyogó bőrért 

A Panasonic EH-XS01 arcgőzölő készlet segítségével saját otthonodban élvezheted a szalonokban megszokott gőzkezelést. A nano-ionos gőz-technológia gyengéd és mély pórustisztítást tesz lehetővé, így biztosítva a kiváló hidratációt és a bőr rugalmasságát, amely ezáltal visszanyeri természetes megjelenését. A nano részecskék akár 18 000-szer is kisebbek, mint a hagyományos gőzrészecskék, így könnyebben behatolnak a bőrbe, ezért nincs szükség különböző olajok és hidratáló krémek használatára.


A  Panasonic EH-XS01 gőztisztító készlet legfontosabb jellemzői

  • Gyengéd és alapos arctisztítás
  • Szennyeződések mélytisztítása
  • Természetesen hidratált, fiatalos bőr
  • Elegáns design
  • Nano-ion gőz
  • Könnyen kezelhető
  • A kezelés időtartama: 3, 6 és 12 perc
  • Gőzkibocsátás: 6 ml / perc
  • Gőz hőmérséklet: 40 ° C
  • Áramellátás 220-240V

Tökéletesen hidratált bőr

A bőr vízgőzzel történő felmelegítése és puhítása megnyitja a pórusokat, a smink, felesleges olaj és egyéb szennyeződések gyorsan és alaposan eltávolíthatóak lesznek. Az apró gőzrészecskék hidratálják a bőr mélyebb rétegeit, hogy hosszan tartó hidratáló hatást fejtsenek ki, miközben növelik a HSP-t (hősokkfehérje száma), amely természetes módon serkenti a kollagén termelést.


Elegáns design

Minimalista design

Már első pillantásra lenyűgöző a Panasonic EH-XS01 elegáns, lekerekített, kompakt kivitele, mely dísze lesz bármely beltérnek. A készülék használata rendkívül egyszerű és funkcionális.

Mélytisztítás

Mélytisztítás

A nanorészecskékkel való mélytisztítás nemcsak a pórusokat nyitja meg a szennyeződések alapos eltávolítása érdekében, hanem intenzíven hidratál és serkenti a kollagén termelést is, ezáltal növelve a bőr rugalmasságát és elsimítja a finom ráncokat.

Víztartály

Könnyen használható

Töltsd fel a tartályt vízzel a kívánt kezelési időtartamnak megfelelő szintjelzésig - 3, 6 és 12 perc. Nyisd ki a fedelet, kapcsold be a készüléket, és tartsd az arcodat kb. 20 centiméterre a gőzölőtől.



Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Gőz

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Ráncok csökkentése

Méretek

Magasság 163 mm
Szélesség 104 mm
Mélység 148 mm

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Ráncok csökkentése
Kód:  PANCS769
Termékszám:  EH-XS01-N503
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10