Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Panasonic EH-XR10NC803

Panasonic EH-XR10NC803

A Panasonic Advanced RF Facial Device készüléket a bőr revitalizálásához tervezték, a bőr természetes szépségének megőrzéséhez. Mérsékli a bőr öregedésének jeleit, már az első használat után látható a hatása. A Panasonic Advanced RF Facial Device a rádiófrekvencia és az ultrahangos hullámok kombinációját alkalmazza. Rendszeres használat esetén ez az együttes hosszú távú pozitív hatást biztosít a láthatóan feszesebb és kisimult bőr formájában. A készülék használata igazán könnyű, rendszeres használattal professzionális végeredményt érhetsz el vele.

A Panasonic Advanced RF Facial Device készülék főbb jellemzői

  • Egyesíti a rádiófrekvenciát és az ultrahangos hullámokat
  • Sima megjelenést biztosít a bőrnek
  • Láthatóan feszesíti a bőrt
  • A Panasonic Advanced RF Facial Device mérsékli az öregedés jeleit
  • A Panasonic Advanced RF Facial Device használata könnyű és biztonságos
  • Dermatológiailag tesztelt
  • A Panasonic Advanced RF Facial Device fokozza a bőr rugalmasságát

Rádiófrekvencia a kisimult megjelenésért

A Panasonic Advanced RF Facial Device által alkalmazott rádiófrekvenciás technológia a bőr kisimult megjelenését és fokozott rugalmasságát kölcsönzi, mivel hőhatást gyakorol a bőr legfelső rétege alá.

Ultrahangos hullámok a feszesebb bőrért

A Panasonic Advanced RF Facial Device készülék ultrahangos hullámokat is használ, amelyek másodpercenként milliónyi ciklussal stimulálják a bőrt, ezáltal pedig jelentős mértékben fokozzák a felső rétegek hidratáltságát. Már első használat után megtapasztalhatod, hogy a bőröd azonnal feszesebbé válik.

Mérsékli az öregedés jeleit

A Panasonic RF Facial Device készülékét kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy az elektromos vezetőképességet biztosító géllel együtt használva mérsékelje a bőr öregedésének látható jeleit. Ez a módszer kimondottan a homlok területére fókuszál, amelynek a készülék fiatalos megjelenést biztosít.

Egyszerű és biztonságos használat

A professzionális eredmények érdekében használd a Panasonic RF Facial Device készülékét 3 alkalommal minden héten 12 percig. Ez egy biztonságos, nem invazív módszer, amelyet bőrgyógyászatilag teszteltek.


Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Rádiófrekvenciás

Rendeltetés

Használat Bőrfiatalítás

Rendeltetés

Használat Bőrfiatalítás
Kód:  PANCS552
Termékszám:  EH-XR10NC803
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05